Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cooking Camp Moldova 24 - 26 martie 2017

<< < (8/12) > >>

DB-01-VIN:
Salut Crisi8. Daca poti ajunge in Targoviste sau Ploiesti te iau cu mine. Poti lasa masina la mine in curte daca vii in Tgv.sau la benzinaria de langa BricoDepot/Carefour din Ploiesti de pe DN1. Putem merge cu masina ta daca vrei, si astfel ne vedem in Ploiesti. Sau poti intra pe BlaBla Car si sa vii cu cineva care are un drum la Tgv.sau Ploiesti. Daca esti interesat lasa-mi un nr.de tel.sa te sun.  Bye

lidia.Iasi:

Buna tuturor,

Mai jos este un link cu adresa si localizarea pe harta a pensiunii la care vom fi cazati.
http://www.turistinfo.ro/soveja/cazare-soveja/pensiunea_elena/harta-acces-pensiunea_elena-c76418.html

Check-in-ul se poate face incepand cu ora 12.00. La ora 17.00 ne intalnim in sala de mese (sper ca pana atunci sa ajunga toata lumea), facem cunostinta, discutam putin programul si ne pregatim pentru grill. Cine are abilitati in domeniu sa fie pregatit  :)
Dupa cum ati citit in prezentarea actiunii, produsele de baza pentru prepararea meselor sunt incluse in pret si le voi aduce eu sau le vom procura de la producatori locali. Pensiunea nu are bar asa ca bauturile trebuie sa si le aduca fiecare.

Eu vin pe ruta Iasi - Roman - Bacau - Adjud - Panciu - Soveja. Daca este cineva care doreste sa mearga cu mine, sa ma contacteze la nr. de telefon 0743 122214

Ne vedem curand!

cristi8:

--- Citat din: DB-01-VIN din Miercuri, 22 Martie 2017, 15:29 ---Salut Crisi8. Daca poti ajunge in Targoviste sau Ploiesti te iau cu mine. Poti lasa masina la mine in curte daca vii in Tgv.sau la benzinaria de langa BricoDepot/Carefour din Ploiesti de pe DN1. Putem merge cu masina ta daca vrei, si astfel ne vedem in Ploiesti. Sau poti intra pe BlaBla Car si sa vii cu cineva care are un drum la Tgv.sau Ploiesti. Daca esti interesat lasa-mi un nr.de tel.sa te sun.  Bye

--- Terminare citat ---

M-am uitat pe harta si mai avantajos este sa vi tu pana in Brasov. Eu pana in Soveja am 124 de Km. Daca vin pana in Ploiesti sunt 108 km plus inca 221 pana in Soveja. Din mai multe puncte de vedere, in special cel al timpului, aleg sa merg pe varianta mult mai scurta, prin Odorheiul Secuiesc. Daca alegi sa vi prin Brasov, ai loc de parcare, iar numarul meu de telefon este 0735 930 870.

lumi:
mari, noi ajungem la focsani cu trenul care ajunge la 10.30.

admin:
Urez gastii Cooking Camp Moldova distractie faina! Indoor, pentru ca vad ca prognoza meteo nu arata prea grozav! Chiar daca soarele se ascunde de noi, important este insa ce se intampla in interiorul grupului, pentru ca oamenii fac orice vreme frumoasa.

Este important sa mergeti acolo la Soveja pozitivi, sa lasati problemele, tabieturile si lucrurile ce pot afecta pe cei din jur acasa, sa fiti deschisi si veseli. Gazdele si Lidia o sa faca totul incat sa va simtiti bine, depinde doar de voi sa completati cu voie buna! Pe cativa dintre cei care o sa fie acolo in grup ii cunosc si sunt convins ca o sa fie izvoare de buna dispozitie, asa ca petrecere frumoasa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă