Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cooking Camp Moldova 24 - 26 martie 2017

<< < (7/12) > >>

Gabriela36:
Bun? fetelor .mie doar sa mi spuneti cu o zi înainte la ce ora sa vin sa va iau de la gara.pupici

Carmen Catuna:
Buna, din Vatra Dornei vin si eu cu masina pot lua doritori de pe rutaGura Humorului, Falticeni,  Roman, Bacau, Adjud, Tisita.

DB-01-VIN:
Buna tuturor. In urma discutiei cu Lidia & Samiza am horarat sa ocup locul disponibil.Abia astept sa ne revedem pt.cei care ma stiu & sa facem cunostinta pt.cei noi. Scuzati eventualele greseli gramaticale, sunt in masina, in trafic.
Ca veni vb.de masina, am 4 locuri disponibile sau daca cineva ma poate peacui ma alatur bucuros grupului. Pot veni in Ploiesti, Pitesti, etc.
Numai bine tuturor.

DB-01-VIN:

--- Citat din: DB-01-VIN din Luni, 20 Martie 2017, 13:49 ---Buna tuturor. In urma discutiei cu Lidia & Samiza am horarat sa ocup locul disponibil.Abia astept sa ne revedem pt.cei care ma stiu & sa facem cunostinta pt.cei noi. Scuzati eventualele greseli gramaticale, sunt in masina, in trafic.
Ca veni vb.de masina, am 4 locuri disponibile sau daca cineva ma poate pescui ma alatur bucuros grupului. Pot veni in Ploiesti, Pitesti, etc.
Numai bine tuturor.

--- Terminare citat ---

cristi8:
Salutare, sunt din Brasov si doresc sa stiu daca mai este cineva din zona, pentru a lua pe cineva care nu are masina sau sa ma ia si pe mine, sa nu mergem cu doua masini.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă