Am solicitat astazi din agentie numarul de rezervari la acest eveniment. Sunt 73 inscrieri pana in acest moment, dar doar 43 de persoane au achitat. Vad ca lista de solicitare de cazare de pe forum are 26 de persoane, intrebarea mea este: toata lumea a facut plata pentru acest eveniment? Nu vreau sa ma aflu in situatia in care rezerv camere la hotel si raman neocupate, astfel incat rezervarea va fi doar pentru cei care au achitat pana la data limita - cel mai probabil 1 martie.
Asa cum am mai anuntat pe forum, pe data de 8 martie plec la Targul de turism de la Berlin si apoi legat in excursia din Maroc. Inainte de a pleca vreau sa fac rezervarea, intoarcerea va fi doar pe 22 si nu o sa mai am timp pentru a aranja ceva. Am rugat-o pe Cristina, cea care ne-a ajutat si gasirea locatiei pentru eveniment, sa-mi dea un sfat in ceea ce priveste cazarea. Mi-a transmis astazi, astfel incat zilele urmatoare am sa contactez hotelul pentru prerezervare. Nu stiu in acest moment cate camere sa rezerv, o sa fac o estimare, luand in calcul pe cei de pe lista CARE AU ACHITAT.