Autor Subiect: Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017  (Citit de 92175 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017
« Răspuns #45 : Marți, 31 Ianuarie 2017, 04:03 »
Dupa cum ai raspuns, ai inteles perfect ce ti-am scris...  :o Confuziile si asocierile pe care le faci, imi pare rau, cu toata rabdarea si intelegerea mea, imi arata ca nu ai citit nimic pe site inainte de a te decide sa participi (nici macar mesajul automat pe pe care l-ai primit la inscriere). Altfel ai fi inteles ca nu este vorba doar de Sibiu, ca suntem un grup deschis, dar ca avem o adresabilitate tintita, nisata, de aceea este nevoie sa facem filtrare. Sunt lucruri pe care le-am explicat clar si subliniat, asa ca sareau in ochi... :oops: Primul pas in filtrare este o minima corespondenta pe care o avem cu cei care urmeaza sa participe la excursii, din care tragem niste concluzii. Asa cum ti-am explicat deja, pentru party-ul de la Braila - Galati nu ne-am propus o filtrare, pentru ca ne adresam DOAR celor care au mai fost cu noi.

Faptul ca nu vrei sa accepti o conditie (explicata) pe care am impus-o la inscrierea intr-o excursie imi arata ca nu am nimerit profilul. Pentru a participa alaturi de noi, o persoana nu trebuie doar sa fie single si iubitor de calatorii, ci am mai raspuns astazi cuiva aici pe forum, e nevoie sa aiba niste calitati care asigura armonizarea in grup si important sa inteleaga si sa respecte regulile intr-o comunitate. O persoana "no rules" creeaza de obicei probleme grupului si mai ales organizatorilor, incercand sa si le impuna pe ale lor. Si lucrul asta tensioneaza atmosfera, ne ia noua celor care suntem plecati in excursii din energie...Si dupa cat muncim, nu prea meritam asa ceva...asa ca preferam sa nu intalnim acest profil.

Offline danieladimitrescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 176
« Răspuns #46 : Marți, 31 Ianuarie 2017, 14:20 »
LISTA DE TRANSPORT BUCURESTI-GALATI

1.Dana C+ cazare
2. Daniela Dimitrescu - transport + cazare

Offline danieladimitrescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 176
« Răspuns #47 : Marți, 31 Ianuarie 2017, 14:24 »

Ma scuzati revin cu ultima varianta trasport.
LISTA DE TRANSPORT BUCURESTI-GALATI

1.Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
3. Daniela Dimitrescu - transport + cazare

Offline Dana Caragea

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 82
« Răspuns #48 : Marți, 31 Ianuarie 2017, 14:33 »
Buna Nicol si eu sunt din Galati! Acum dupa ce ai precizat varsta (ca frumoasa din poza ziceam ca are maxim 25) e clar ca suntem aceeasi generatie, e posibil chiar sa ne cunoastem, uneori lumea e atat de mica!

Ce e interesant, e ca suntem destul de multi din aceasta zona, dar nu ne cunoastem intre noi. In aproape toate excursiile  in care am fost, intalneam cate o persoana din Galati sau Braila, care mai stia inca vreo cateva persoane din Galati sau Braila, dar efectiv noi nu reusim niciodata sa fim toti laolalta. Ei, in intampinarea acestei dorinte de a ne cunoaste a venit SC care s-a gandit sa organizeze un eveniment in care sa ne aduca impreuna si de ce nu, sa mai avem si alte astfel de evenimente pe plan local. In acelasi timp pot veni si din alte zone persoane cu care deja ne-am imprietenit si pentru care, noi localnicii vom fi gazde! Stiu deja ca vor veni si multi din Focsani, Constanta, Bucuresti. Este prima intalnire de acest gen organizata in Braila-Galati.

Poate ca te-a deranjat refuzul, dar filtrarea e necesara, pentru ca vezi si tu te intrebi oare unde "intri" si e normala aceasta intrebare, tocmai de aceea trebuie respectate regulile impuse de organizatori, pentru linistea si confortul vacantelor si excursiilor noastre.

Cat despre Singles Camp and Travel care ar cauta adepti, in nici un caz nu e asa, te rog sa citesti pe forum cand ai ceva timp si sa intelegi cum stau lucrurile cu adevarat.  Cu multa sinceritate spun ca mie mi-a facut viata mai frumoasa! Iar excursiile in care am participat pana acum au fost cele mai reusite, din foarte multe puncte de vedere. Eu, sunt cea care vreau sa fac parte din aceasta organizatie. Imi place acest concept, ma simt bine in acest mediu, particip, sustin si recomand aceasta forma de socializare, comunicare si distractie.

Si daca esti o persoana care are nevoie de ceea ce ofera SC te vei "molipsi" garantat de la prima actiune, iar daca nu, macar vei sti sa nu regreti ca nu ai incercat si acest lucru.

Offline Serena

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #49 : Joi, 02 Februarie 2017, 19:20 »
"Da, pe undeva aveti dreptate, dar la 51 ani nu stiu daca imi mai pot "da ochii peste cap" ... asa cu usurinta, iar de "bunul simt" .... pot si eu sa ma tem , mai ales ca "intru" intr-un grup .... care deja se cunoaste ... dupa cum insistati in mesaj .
Daca este un grup restrans de ce ati mai cautat adepti ? Sa inteleg ca este numai pentru zona SIBIU .... totusi din titlu "SINGLES " ... eu merg pe alt dictionar ?
Sunt plina de viata, imi plac excursiile, calatoriile ... mai am ceva ani pana la pensie .... nu pot sa strabat tara de una singura ... deci ... NU SUNT BINE VENITA in grupul dumneavoastra ???  :help:"

Draga Nicol, în acest grup toate persoanele care respecta regulamentul interior, sunt bine venite! Sper sa ne cunoastem curand.
Cu drag, Dana din Constanta!

Offline Del

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #50 : Sâmbătă, 04 Februarie 2017, 14:15 »
1.Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
4. Delia N +cazare

Buna Dana, buna Simona,
Ma adaug si eu pe lista potentiala ;). Sper sa ne dam seama repede daca putem conta pe acest mijloc de transport sau gasim alte variante. Desi imi place sa conduc, dupa o noapte de chef as prefera sa nu o fac. Dar daca e musai...cu placere.  :)

Offline Belu Elena

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #51 : Sâmbătă, 04 Februarie 2017, 19:22 »
Eu sunt membru Single Camp de anul trecut dar nu am reusit sa particip la nici o intilnire...Daca ramane vre-un loc,va rog sa ma anuntati!..Sunt din Buzau si mi-ar face placere sa particip si eu! :)

Offline mar61r0@gmail.com

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #52 : Sâmbătă, 04 Februarie 2017, 19:29 »
1.Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
4. Delia N +cazare
5. Maria S. doar cazare - (am gratuitate la tren)
Stop dancing the dance! Start feeling the dance!

Offline CameliaS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
« Răspuns #53 : Duminică, 05 Februarie 2017, 13:43 »
Buna tuturor,

Abia a?tept s? ne revedem. Am completat ?i eu lista pt Buc-Galati:
1.Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
4. Delia N +cazare
6. CameliaS- transport+cazare

Zi faina!
Camelia

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #54 : Marți, 07 Februarie 2017, 08:50 »
Imi doresc ca la acest eveniment sa participe cat mai multi galateni, cat mai multi braileni, toti care au placerea de a-i cunoaste pe cei din zona lor. Din pacate inca nu sunt confirmati atat de multi pe cat ma asteptam. Multi s-au oprit la intentie, inca nu au achitat avansul iar altii, pe care ii consideram "senatori de drept" la aceasta actiune, nu apar pe lista. Fiecare are motivul lui, are optiunea sa participe sau nu la un asemenea eveniment. Este posibil sa li se para "prea aproape de casa" si prefera doar iesirile nationale sau internationale, sau sa fie ocupati in acea perioada..Nu stiu... Dar chiar e pacat...Pentru mine ar fi o bucurie si placere sa-i revad pe ei si pe toti aceia cu care am petrecut zile frumoase in excursii...De aceea fac aproape 1.000 km...

O nota este ca trebuie tinut cont de conditia de participare pe care am anunta-o de la inceput, aceea "ca pot participa doar membrii activi Singles Camp, cu cel putin o prezenta la o actiune Singles Camp sau cu inscriere si plata de avans la o excursie 2017". Raspundeam si astazi cuiva pe Email, nu este vorba de pana la 1 aprilie, ci de rezervarea la orice excursie din 2017". Am facut aceasta derogare, care nu aparea la petrecerea de la Bucuresti, pentru a oferi o posibilitate in plus de a participa. Fac aceasta nota pentru ca am vazut ca sunt persoane care probabil neintelegand motivele pentru care am pus aceasta conditie, solicita sau altele chiar isi impun prezenta la acest eveniment. Cine ma cunoaste si ma intelege stie insa ca nu trec niciodata de regulile pe care le pun. Tin mult de tot la atmosfera din excursii si o conditie ce garanteaza asta este filtrarea participantilor. Ori regulile tocmai asta asigura...

Daca pana acum nu se anunta o participare pe masura asteptarilor a brailenilor si galatenilor, in schimb va veni multa lume din tara. Unii se anunta chiar de departe... pentru party!  *|* :dance: *|* Foarte frumos din partea lor ca vin sa-i cunoasca pe cei de acolo, sa petreaca cu ei, sa se bucure de 2 zile pe malul Dunarii. Asa se pot forma legaturi, arce largi intre zone ale tarii intre oameni faini!

Asa cum am promis, ma voi ocupa sa rezerv locuri la hotel, astfel incat sa stam si sa plecam grupati catre restaurantul care va gazdui petrecerea. Inca nu pot evalua de cate camere vom avea nevoie, lista cuprinde doar 6 persoane, plus noi doi care venim din Sibiu ar fi 4 camere. Dar dupa cate estimez din tara o sa vina minim 30 de persoane, maxim 50. Unii o sa fie gazduiti de galatenii cu care s-au imprietenit in vacante, altii probabil au cunostiinte si stau la acestea. Cred si estimez la cca 10 - 15 necesarul de camere.

Rugamintea este ca toti cei care veniti din tara si aveti nevoie de cazare, sa va inscrieti pe lista deschisa de Dana, pe care o copiez mai jos:

1.Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
4. Delia N +cazare

Apare si mentiunea de transport, nu eu organizez partea aceasta ci este o propunere a celor din Bucuresti sa vina impreuna pana acolo.

Luati in calcul ca a doua zi, noi cei din tara si cei din Galati care vor sa prelungeasca evenimentul, mergem la Braila. Gabi ne va face un tur al orasului si vom lua toti pranzul in oras...

Offline GabrielaM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #55 : Marți, 07 Februarie 2017, 09:35 »
Buna dimineata,

Multumim frumos Gigi, noi gasca de la ski completam lista pentru cazare dupa cum urmeaza:

1.Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
4. Delia N +cazare
7. Catalina A - cazare
8. Nora - cazare
9. Gabriela M - cazare
10. Ariadna B - cazare

Zi faina tuturor!

Offline Dana T

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #56 : Marți, 07 Februarie 2017, 11:25 »
Buna dimineata, completez si eu lista din Serbia, vin la petrecerea de la Galati si doresc cazare.
Asadar,
11. Dana T - cazare

Daca mai pot lua pe cineva din zona Ploiesti, Buzau va rog sa-mi spuneti.
Zi frumoasa tuturor!

Offline kriss

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
« Răspuns #57 : Marți, 07 Februarie 2017, 12:54 »
Draga Dana T, ai omis sa copiezi intreaga lista cu participanti..

1. Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
4. Delia N +cazare
7. Catalina A - cazare
8. Nora - cazare
9. Gabriela M - cazare
10. Ariadna B - cazare
11. Dana T - cazare
12.Cristina L. + cazare

Sa ne vedem cu bine.. *|*
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie

Offline crystyna2000

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #58 : Marți, 07 Februarie 2017, 14:54 »
1. Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
4. Delia N +cazare
7. Catalina A - cazare
8. Nora - cazare
9. Gabriela M - cazare
10. Ariadna B - cazare
11. Dana T - cazare
12.Cristina L. + cazare
13.Cristina G transport

Offline mihaif

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #59 : Marți, 07 Februarie 2017, 18:39 »
1. Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
4. Delia N +cazare
7. Catalina A - cazare
8. Nora - cazare
9. Gabriela M - cazare
10. Ariadna B - cazare
11. Dana T - cazare
12.Cristina L. + cazare
13.Cristina G transport
14.Mihai F - cazare