Buna Nicol si eu sunt din Galati! Acum dupa ce ai precizat varsta (ca frumoasa din poza ziceam ca are maxim 25) e clar ca suntem aceeasi generatie, e posibil chiar sa ne cunoastem, uneori lumea e atat de mica!
Ce e interesant, e ca suntem destul de multi din aceasta zona, dar nu ne cunoastem intre noi. In aproape toate excursiile in care am fost, intalneam cate o persoana din Galati sau Braila, care mai stia inca vreo cateva persoane din Galati sau Braila, dar efectiv noi nu reusim niciodata sa fim toti laolalta. Ei, in intampinarea acestei dorinte de a ne cunoaste a venit SC care s-a gandit sa organizeze un eveniment in care sa ne aduca impreuna si de ce nu, sa mai avem si alte astfel de evenimente pe plan local. In acelasi timp pot veni si din alte zone persoane cu care deja ne-am imprietenit si pentru care, noi localnicii vom fi gazde! Stiu deja ca vor veni si multi din Focsani, Constanta, Bucuresti. Este prima intalnire de acest gen organizata in Braila-Galati.
Poate ca te-a deranjat refuzul, dar filtrarea e necesara, pentru ca vezi si tu te intrebi oare unde "intri" si e normala aceasta intrebare, tocmai de aceea trebuie respectate regulile impuse de organizatori, pentru linistea si confortul vacantelor si excursiilor noastre.
Cat despre Singles Camp and Travel care ar cauta adepti, in nici un caz nu e asa, te rog sa citesti pe forum cand ai ceva timp si sa intelegi cum stau lucrurile cu adevarat. Cu multa sinceritate spun ca mie mi-a facut viata mai frumoasa! Iar excursiile in care am participat pana acum au fost cele mai reusite, din foarte multe puncte de vedere. Eu, sunt cea care vreau sa fac parte din aceasta organizatie. Imi place acest concept, ma simt bine in acest mediu, particip, sustin si recomand aceasta forma de socializare, comunicare si distractie.
Si daca esti o persoana care are nevoie de ceea ce ofera SC te vei "molipsi" garantat de la prima actiune, iar daca nu, macar vei sti sa nu regreti ca nu ai incercat si acest lucru.