Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (165/328) > >>

fortuna777:
 cel care este sarac si neinstruit si care a fost asa toata viata lui, nu poate face comparatie cu ceva mai bun ...si poate fi fericit si indragostit in toata saracia lui. ...Bogatia nu-ti garanteaza dreptul la iubire si fericire...Exista oameni bogati care nu au cunoscut niciodata dragostea adevarata...dezinteresata...

micaela:
carmen, stiu, nu faci analize, dar spune-ne, inteligenta si complexitatea gandirii lui R nu a jucat un mare rol indragostirea ta? daca era un om neinstruit te-ar mai fi fascinat la fel?

micaela:
erata: nu au jucat...

carmentoma:
        Banii si averea n-au lagatura cu dragostea, dar, sa ma iertati, conteaza ca cei doi sa fie compatibili din punct de vedere intelectual! Chiar nu poti "iesi in lume", sau nici macar sta in casa cu un om care sa fie foarte limitat din acest punct de vadere! Daca amandoi sunt "simpluti" din punctul asta de vedere, au aceleasi gusturi si aspiratii, nu e o problema, dar cand diferenta e vizibila... nu rezista cuplul! Imaginati-va ca iesiti intre prieteni cu unul/una care nu stie sa lege doua vorbe... nu credeti ca veti fi pusi in situatii nefiresti si ridicole? Sau ca butoneaza telecomanda doar pe telenovele, manele, si emisiuni cu irinei, monici, oane si pepi? Daca nu aveti cat de cat aceleasi gusturi... nu va vad bine!  

carmentoma:

--- Citat din: micaela din Luni, 30 Mai 2011, 21:08 ---carmen, stiu, nu faci analize, dar spune-ne, inteligenta si complexitatea gandirii lui R nu a jucat un mare rol indragostirea ta? daca era un om neinstruit te-ar mai fi fascinat la fel?

--- Terminare citat ---

Scriam raspunsul anterior si exact la asta ma gandeam! Imi citesti gandurile si asta ma bucura! E intradevar un barbat fascinant R, ca altfel nu cred ca as fi rezistat langa el! V-am mai spus candva pe aici si asta i-am spus si lui cand l-am vazut fata in fata: "M-am indragostit de cuvinte cu ochi albastri!" Si sa nu isi imagineze cineva ca m-a "vrajit" vreodata cu complimente sau abureli de doi lei!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă