Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Luni, 30 Mai 2011, 21:08 ---carmen, stiu, nu faci analize, dar spune-ne, inteligenta si complexitatea gandirii lui R nu a jucat un mare rol indragostirea ta? daca era un om neinstruit te-ar mai fi fascinat la fel?
--- Terminare citat ---
micaela...frumusetea gandirii cuiva , frumusetea interioara , este una si cizelarea ei prin cultura este alta...un diamant , neprelucrat si brut, in coaja lui de carbon , ramane un diamant ... faptul ca omul il prelucreaza si scoate o parte din materie inlocuind-o cu mii de fatete care sa-l puna in valoare este deja artificialul ...
steliana:
bingo! asta-mi place!
steliana:
as inlocui artificialul cu etalarea
de unde stim cand tinem in mana un diamant?
pe cel prelucrat il adaugi la caseta cu bijuterii
pe cel neprelucrat il poti arunca crezand ca este o alta piatra - atunci cand nu stii - sau il admiri in taina si-l protejezi - atunci cand stii ,,
micaela:
--- Citat din: carmentoma din Luni, 30 Mai 2011, 21:17 --- Banii si averea n-au lagatura cu dragostea, dar, sa ma iertati, conteaza ca cei doi sa fie compatibili din punct de vedere intelectual! Chiar nu poti "iesi in lume", sau nici macar sta in casa cu un om care sa fie foarte limitat din acest punct de vadere! Daca amandoi sunt "simpluti" din punctul asta de vedere, au aceleasi gusturi si aspiratii, nu e o problema, dar cand diferenta e vizibila... nu rezista cuplul! Imaginati-va ca iesiti intre prieteni cu unul/una care nu stie sa lege doua vorbe... nu credeti ca veti fi pusi in situatii nefiresti si ridicole? Sau ca butoneaza telecomanda doar pe telenovele, manele, si emisiuni cu irinei, monici, oane si pepi? Daca nu aveti cat de cat aceleasi gusturi... nu va vad bine!
--- Terminare citat ---
sunt absolut de acord.
micaela:
--- Citat din: carmentoma din Luni, 30 Mai 2011, 21:21 ---
--- Citat din: micaela din Luni, 30 Mai 2011, 21:08 ---carmen, stiu, nu faci analize, dar spune-ne, inteligenta si complexitatea gandirii lui R nu a jucat un mare rol indragostirea ta? daca era un om neinstruit te-ar mai fi fascinat la fel?
--- Terminare citat ---
Scriam raspunsul anterior si exact la asta ma gandeam! Imi citesti gandurile si asta ma bucura! E intradevar un barbat fascinant R, ca altfel nu cred ca as fi rezistat langa el! V-am mai spus candva pe aici si asta i-am spus si lui cand l-am vazut fata in fata: "M-am indragostit de cuvinte cu ochi albastri!" Si sa nu isi imagineze cineva ca m-a "vrajit" vreodata cu complimente sau abureli de doi lei!
--- Terminare citat ---
stiu cum e sa te indragostesti de universul interior fascinant al cuiva si de sufletul lui, in acelasi timp... ;) pui amortizor si pe intuitie si pe...orice... :( e o dragoste neobisnuita... ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă