Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
janeta:
cand copiii sotului meu ( din pacate , eu nu am copii ) erau la varsta adolescentei le-am spus de nenumarate ori ca cel mai minunat lucru pe lumea asta este sa iubesti pana simti ca iti pocnesc urechile . eram de-a dreptul speriata de faptul ca la 17,18,19 ani copilutii mei ( imi place sa-i numesc asa ) nu dadeau doi bani pe acest sentiment , considerand ca a iubi e o dovada clara de slabiciune si subordonare . spectrul unei vieti seci , searbede , m-a facut sa caut modalitati diferite pentru a-i convinge ca o viata lipsita de iubire este o viata irosita .
urmarea a fost una dintre cele mai mari bucurii pe care le-am avut in viata mea si anume momentul cand fetita cea mare ( acum o minunata femeie ) mi-a spus : " ti-amintesti despre ce mi-ai spus in legatura cu urechile ? ei bine , sa stii ca nu mai am timpane ! ". mai mult ca sigur ca trairea asta minunata nu mi se datoreaza ,dar faptul ca am reusit sa-i implementez in suflet credinta in iubire ma face sa cred ca fie si numai pentru asta si tot nu am trait degeaba .
carmentoma:
Si baiatul meu a fost un "indragostit intarziat", fata de cei de varsta lui. Pe mine m-a bucurat pentru ca nu as fi vrut sa iubeasca in adolescenta, pentru ca, de obicei, acelea sunt focuri de paie si nu doream sa isi piarda increderea in femei din cauza unor fete usuratice! Acum are o relatie serioasa, in care ea il iubeste din tot sufletul si nu ascunde asta nici un moment, iar el la fel. Chiar nu mi-as fi dorit sa "zboare din floare in floare". Sper ca macar el sa aiba parte de o relatie asa cum v-am descris-o in "nostalgiile" mele intrun mesaj anterior: sa fie impreuna pana la adanci batraneti!
Saturnianul:
--- Citat din: janeta din Miercuri, 18 Mai 2011, 00:24 ---erau la varsta adolescentei le-am spus de nenumarate ori ca cel mai minunat lucru pe lumea asta este sa iubesti pana simti ca iti pocnesc urechile
--- Terminare citat ---
Urechile nu-mi pocnesc. Dar creierul arde la cote maxime ;D
micaela:
o declaratie muzicala :)
micaela:
cm faci, Macuta, sa apara video-ul, ca eu ii copiez codul "embed" si nu mi-l ia?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă