Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (141/328) > >>

Carla:
Iubirea... este poate singurul lucru de care avem nevoie mai mult decat de aer. Nu ne plictisim niciodata sa o asteptam sau sa o aflam. Nici la 14, nici la 30 si nici la 50 de ani. Daca se intampla insa sa ne plictisim de asteptat, speranta ei tot ne ramane. Cei care au gasit-o sa o pastreze bine si sa se considere niste norocosi. Fara aproximatii, reduceri, adaugari si scaderi, nu stim niciodata cu exactitate ce este iubirea. Cei care nu au gasit sau au gasit-o, au pierdut-o, iar acum o cauta din nou. Atunci cand nu o avem, devenim atat de infometati de ea, ca o confundam cu ceea ce nu este. Iluzia ei ne face sa ne simtim bine.

Saturnianul:

--- Citat din: Carla din Luni, 16 Mai 2011, 22:39 ---Iubirea... este poate singurul lucru de care avem nevoie mai mult decat de aer.

--- Terminare citat ---

Inteleg perfect ce zici Carla. Dar imi dati voie sa fiu pragmatico-jucauso-ironico-etc. pe un subiect sensibil? Cred ca trebuie mai intai aerul, ca fara ala nu mai apuc nici o iubire :)

Saturnianul:

--- Citat din: silviu din Joi, 12 Mai 2011, 12:09 ---vreau sa ma iubeasca de aproape, chiar f aproape ;D

--- Terminare citat ---

Eventual prin contopire, nu? :)

steliana:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 17 Mai 2011, 00:14 ---
--- Citat din: silviu din Joi, 12 Mai 2011, 12:09 ---vreau sa ma iubeasca de aproape, chiar f aproape ;D

--- Terminare citat ---

Eventual prin contopire, nu? :)

--- Terminare citat ---

pai fara contopire ... mai vax iubire! ;D

Carla:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 17 Mai 2011, 00:12 ---
--- Citat din: Carla din Luni, 16 Mai 2011, 22:39 ---Iubirea... este poate singurul lucru de care avem nevoie mai mult decat de aer.

--- Terminare citat ---

Inteleg perfect ce zici Carla. Dar imi dati voie sa fiu pragmatico-jucauso-ironico-etc. pe un subiect sensibil? Cred ca trebuie mai intai aerul, ca fara ala nu mai apuc nici o iubire :)

--- Terminare citat ---

Ai dreptate...  :D 8)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă