Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
luciamanta:
Imi cer scuze, poate va pun nervii la grea incercare, va redau mai jos inca o poezie scrisa de marinarul misterios:
TE CAUT
Noaptea aceasta iubito ,e-o cruda amagire
Lacrima stelei pierdute o vad tresarind
Valurile marii de stanci se bat fara de stire,
Pe tarmuri vad ruguri in zari cum se aprind.
Aici departe de tine cerul imi este si pamant
Fruntea imi cade grea, sa dorm acum as vrea
Sa-mi odihnesc firavul trup far de cuvant
Leganat de doru-ti cel adanc si de iubirea ta.
De-mi vii iubire furisata doar pe inserare
Sa-mi vii acolo la tarmul cel ranit al marii
Acolo unde m-ai condus de fiecate data la plecare
Si unde noi odata am jurat adio departarii.
Valurile bat involburate malurile noptii
Noaptea asta e rece fara de luna si de stele
A mea iubire o las pe un val in voia sortii
Ma chema la tine iubito , da-mi a ta mangaiere...
Dar vad cheiul cel vechi azi ca e pustiu
Nimeni pe tarmuri sau cheiuri nu ma asteapta
Ganduri de-avalma imi vin si-as vrea sa stiu
De ce atunci la plecare nu mi-ai spus, nu pleca!
Sa-mi fii spus ca vrei sa raman numai cu tine
Sa nu mai trebuiasca sa ma astepti nicicand la mal
As fi ramas pe veci sa ma iubesti numai pe mine
Sa ne iubim si zi si noape pe marea de cristal!
adria:
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 07 Iulie 2010, 21:05 ---Adria, si acum 2 minute mi-a mai trimis inca o poezie. Imi face tot felul de urari, ma binecuvanteaza in felul lui, dar niciodata nu mi-a propus sa ne intalnim. Si l-am intrebat de ce imi tot scrie, - recunosc ca de multe ori nici nu i-am raspuns, l-am ignorat - si raspunsul lui a fost inca o poezie, inca o poezie si multe urari de bine... Nu stiu ce sa cred...
--- Terminare citat ---
curios! te-ai gandit sa-i propui tu sa va intalniti sau crezi ca nu ar trebui sa faci tu prima pasul?
luciamanta:
Sincer vorbind, Adria, nu i-as propune sa ne intalnim. Nu as face eu primul pas. Oricum, ma incanta mereu cu versuri, cu fel si fel de videoclipuri, cu vorbe bune. De multe ori ma amuza, ma incurajeaza. Cam asta este tot...
carmentoma:
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 07 Iulie 2010, 21:05 ---Adria, si acum 2 minute mi-a mai trimis inca o poezie. Imi face tot felul de urari, ma binecuvanteaza in felul lui, dar niciodata nu mi-a propus sa ne intalnim. Si l-am intrebat de ce imi tot scrie, - recunosc ca de multe ori nici nu i-am raspuns, l-am ignorat - si raspunsul lui a fost inca o poezie, inca o poezie si multe urari de bine... Nu stiu ce sa cred...
--- Terminare citat ---
... Te-ai gandit ca aceeasi scrisoare o poate trimite la inca 100 sau 1000 de femei? Si ca se distreaza copios citind raspunsurile de la toate si studiind astfel psihologia femeii pe net?!? Sau ca, probabil, are acasa o sotie si cativa copiii? Si acolo, in largul marii alta sursa de distractie nu are? Zici ca nu v-ati vazut! Atunci de unde ar putea sti cum mergi, cum este sa ii aduci dimineata cafeaua la pat, cat de mieroasa e gura ta (asta ca nu cred ca a avut ocazia sa o si guste, doar prin intermediul unei poze pe cere eventual ai fi putut sa i-o trimiti!), cum de imbratisarile tale sunt patimase, cum sunt mangaierile tale cand e trist... si tot asa! Parerea mea e sa nu crezi nimic din ce scrie: netul e cea mai buna ascunzatoare pentru ciudati! Savureaza-i doar ceea ce scrie, ca si cum ai citi o carte de poezii romantice, dar nu o lua prea personal! Parerea mea!
luciamanta:
Carmentoma, cred ca sunt poezii facute cu mult timp in urma, dedicate iubitelor lui, el nu a vazut niciodata vreo poza de-a mea... Oricum, eu sunt f.f. circumspecta si f.f. precauta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă