Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (312/328) > >>

bit:
 |o Dumb. Post la post de doo ori. E clar, azi e ziua mea cea mai reusita.

steliana:

--- Citat din: Matei din Luni, 03 Septembrie 2012, 14:36 ---ai dreptate, draga steliana, unde a ars focul ramane cenusa si sub cenusa, uneori, mai poti gasi si cate-o faramita de jaratec.  niciodata nu e totul absolut alb sau absolut negru.  ia si tu niste flori  :flori:

--- Terminare citat ---

multumesc, pentru flori!

exact! ma numar printre cei care recunosc ca atata timp cat mai exista si cel mai mic taciune, el se poate reaprinde oricand; si nu e foc - cu flacara cat casa, dupa care se stinge - de paie; abia cand scot cu totul cenusa din suflet ma declar altcineva; nu ma pot minti spunand:gata, de maine nu mai exista; integritatea unei relatii nu apare si dispare la secunda; cum sa pot baga pe altcineva in suflet, cat exista acel taciune? poate sunt demodata, dar imi place sa sadesc pe taram perfect curat; nici macar istorie nu mai ramane dupa ce am consumat totul; cenusa se imprastie, poate deveni ingrasamantul oricarui sol ... sufletul nu il am muzeu; nici macar al amintirilor; iertarea, intelegerea, respectul pentru sentimentul iubirii, fac penitenta mai usoara; si de ce atunci cand il am sa nu fac totul pentru el?
inteleg atunci cand valorile "alteia" concorda cu o noua viziune a celui de langa mine, dar sa nu vina sa-mi spuna:"mi-a pus capac, vreau sa fiu cu ea, dar mi-e un dor nebun de tine"... ha?
liber la zburdat si aprinderi succesive!

ia si tu un cantec! :)

Nicu Alifantis Cantec de gradinar

cineva:
si totusi... :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:  :hammer:
Adele - Don't you remember Romana

Lili Zamfirescu:
Cineva..multumesc.  :kissing:

Lili Zamfirescu:
si pentru ca Adele mi-a amintit ceva, v-as intreba: ati gandit, la un moment dat, dupa ce iubirea asta- atat de cautata si dorita- a plecat, ati gandit, uitandu-va la persoana fost adorata...macar o clipa "oare ce-am vazut la ea/el? " "ce-am iubit?"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă