Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
Saturnianul:
--- Citat din: Ayouni din Joi, 10 Iunie 2010, 23:01 ---"cine dracul m-a pus sa fac copii cu cretinul asta"?! desigur, am uitat sa spun, cretinul nu era de fata asa ca nu pot sa va povestesc reactia lui.
--- Terminare citat ---
Ehei, vorbele astea pot ascunde multe lucruri nestiute... Faptul ca nu era de fata poate spune multe... Sau poate sa nu spuna nimic. Cine stie daca nu cumva era genul de cretin pentru care rolul de tata s-a terminat odata cu conceperea copilasilor. Comportamentul barbatilor se schimba dupa aparitia unui copil. Si nu totdeauna in bine...
PS: Eu stiu ca n-as fi rezistat, cu asa sotie frumoasa si fete minunate, sa lipsesc de la plimbareala ;)
Manfred:
--- Citat din: Ayouni din Joi, 10 Iunie 2010, 23:59 ---iar in continuare, un poem de dragoste in araba:
حسب الدستور المعدل عام أصبحتإسبانيا دولة قانون إجتماعية و ديمقراطية تحت نظام ملكي برلماني. الملكمنصبه فخري و رن و واحدئيس الوزراء ه الحاكم الفعلي للبلاد. البرلمانالإسباني مقسم الى مجلسين واحد للأعيا وعدد أعضاء يبل عين و واحد للنوابو عدد نتائج الانتخابات نائب.نتائجالانتخابات الأخير مباشرة منأصبحت الشعبسنوات، بينما كلسنوات، بينمايعين عنتخاباتضو من مجلس ا الشعبأيضاً. رئيس الوزراء و الوزراءيتمماعية وتعيينهمللأعيان
nu-i asa ca-i foarte frumos? eu gata sa plang cand am ajuns la partea care spune asa: قبل البرلمان اعتماداً على نتائج
;)
--- Terminare citat ---
Ayouni, Ayouni, cum glumeşti tu cu sentimentele noastre ... :)
Păi e frumos să pui trubadurul pe gînduri?
"Poemul" tău e un text politic privind camerele Parlamentului iar pasajul la care ai lăcrimat zice aşa: "Prin Parlament, în funcţie de rezultate"
Ayouni:
--- Citat din: Saturnianul din Vineri, 11 Iunie 2010, 00:22 ---
--- Citat din: Ayouni din Joi, 10 Iunie 2010, 23:01 ---"cine dracul m-a pus sa fac copii cu cretinul asta"?! desigur, am uitat sa spun, cretinul nu era de fata asa ca nu pot sa va povestesc reactia lui.
--- Terminare citat ---
Ehei, vorbele astea pot ascunde multe lucruri nestiute... Faptul ca nu era de fata poate spune multe... Sau poate sa nu spuna nimic. Cine stie daca nu cumva era genul de cretin pentru care rolul de tata s-a terminat odata cu conceperea copilasilor. Comportamentul barbatilor se schimba dupa aparitia unui copil. Si nu totdeauna in bine...
PS: Eu stiu ca n-as fi rezistat, cu asa sotie frumoasa si fete minunate, sa lipsesc de la plimbareala ;)
--- Terminare citat ---
salut saturnis, ai mare dreptate, vorbele ascund multe lucruri! poate si de aceea expresia "vorbim impreuna si ne intelegem separat". vezi, daca ai fi citit ce-am postat mai devreme pe aici, pe undeva, in legatura cu cine trebuie sa ne faca pe noi fericiti, ai fi inteles mai bine ce-am vrut sa spun. sau ar fi ajutat, pentru ca e posibil sa nu ma fi exprimat eu bine... tanara doamna din povestea mea era foarte nefericita: am putut sa vad asta pe fata ei incruntata, pe gesturile bruste fata de fetite si apoi din limbaj, cand s-a manifestat impotriva cretinului... povestea poate fi intrepretata din toate unghiurile si punctele de vedere. tu o interpretezi din punctul barbatului care si-ar dori o sotie si copii, de langa care nu te-ai dezlipi, ceea ce este mai mult decat corect. ce vedeam eu?! o tanara absolut nefericita desi era tanara, frumoasa, bine imbracata, sanatoasa, intreaga (cel putin fizic), cu ambii parinti pe langa ea, si pe deasupra, cu doua fetite frumusele foc. daca stam si ne gandim bine, avea foarte multe motive in acel moment si loc, pentru a fi fericita. sau macar multumita; dar expresia cu "cine dracul m-a pus sa fac copii cu cretinul asta" transmitea mesajul ca nu e fericita si ca dintr-un motiv sau altul astepta ca fericirea sa vina de la acel cretin... este exact contrariul a ceea ce am scris mai devreme: fericirea nu poate sa ne vina de la altcineva, nu poti pune fericirea ta in mainile altcuiva; chiar exprimarea "tu esti viata mea", "nu pot trai fara tine", suna frumos dar este o aberatie. putem sa traim foarte bine fara el sau fara ea, la o adica. daca ne conditionam fericirea de prezenta altcuiva, care in plus, trebuie sa ne-o proportioneze 24 din 24, pai nu stam bine de loc. este intepretarea mea, tin sa va asigur, si normal ca poate fi o abordare total gresita din partea mea. si ce sa mai spunem despre cretin: poate ca era inca la birou sa faca bani sa poate mentine un nivel socio economic inalt pentru familia lui, poate era la o cina de afaceri, poate era plecat in delegatie, poate juca tenis sau poate era cu alta... dar tot incerc sa inteleg de ce in romania sunt asa de multe cupluri nefericite, ce se intampla cu relatiile interpersonale care ajung sa fie FUBAR (f...cked up beyond recognition) adica stricate rau de tot sau ca microfonul andreei esca intr-o seara; din pacate am vazut destul de multe astfel de relatii in jurul meu, sa stiti, altfel nu as face o astfel de afirmatie. nu ca ar avea prea mare importanta daca as intelege sau nu... e doar cu titlu de fapt divers. important este ca numarul perechilor fericite este mult mai mare si ar trebui sa vedem partea pozitiva si amabila a lucrurilor. dar astfel de intamplari iti dau de gandit... deci vad, saturnica draga, ca si tu te-ai raliat impotriva cretinului, bietul baiat! ;)
Ayouni:
--- Citat din: Manfred din Vineri, 11 Iunie 2010, 00:28 ---
--- Citat din: Ayouni din Joi, 10 Iunie 2010, 23:59 ---iar in continuare, un poem de dragoste in araba:
حسب الدستور المعدل عام أصبحتإسبانيا دولة قانون إجتماعية و ديمقراطية تحت نظام ملكي برلماني. الملكمنصبه فخري و رن و واحدئيس الوزراء ه الحاكم الفعلي للبلاد. البرلمانالإسباني مقسم الى مجلسين واحد للأعيا وعدد أعضاء يبل عين و واحد للنوابو عدد نتائج الانتخابات نائب.نتائجالانتخابات الأخير مباشرة منأصبحت الشعبسنوات، بينما كلسنوات، بينمايعين عنتخاباتضو من مجلس ا الشعبأيضاً. رئيس الوزراء و الوزراءيتمماعية وتعيينهمللأعيان
nu-i asa ca-i foarte frumos? eu gata sa plang cand am ajuns la partea care spune asa: قبل البرلمان اعتماداً على نتائج
;)
--- Terminare citat ---
Ayouni, Ayouni, cum glumeşti tu cu sentimentele noastre ... :)
Păi e frumos să pui trubadurul pe gînduri?
"Poemul" tău e un text politic privind camerele Parlamentului iar pasajul la care ai lăcrimat zice aşa: "Prin Parlament, în funcţie de rezultate"
--- Terminare citat ---
draga trubadurule, de ce induci oamenii in eroare?! aaaaaa am inteles! al hamdulillah! ;)
Manfred:
Aleluia, binecuvîntat fie numele Său!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă