Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (267/328) > >>

adda:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 27 Iunie 2012, 23:20 ---pai voua va e teama sa spuneti "te iubesc" pentru ca ati putea primi un raspuns ca acela pe care l-ati dat chiar voi; oare credeti ca barbatilor nu le este? ("doua cuvinte", sunt sigur ca mari_a are linkul cu pricina) da, riscul de a fi refuzati exsta in fiecare dintre noi.  de aceea de multe ori preferam tacerea, ne prefacem ca nu ne intereseaza, ca nu este cu noi. oportunitatile trec si noi ramanem cu temerile noastre.

--- Terminare citat ---
mie nu mi-e teama sa spun Te iubesc, doar ca o spun dupa ceva timp dupa ce cunosc persoana si dupa ce simt ca o pot spune si ca intr-adevar asa simt si o spun din suflet

micaela:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 28 Iunie 2012, 09:15 ---Problema site-urilor de socializare este ca acolo cei care sunt inscrisi nu prea iau in serios pe ceilalti si merg la plesneala - un fel de "hai sa incerc ca poate iese ceva"
Unele agentii au incercat sistemul cu plata si verificarea  profilelor dar nu prea a iesit mare lucru nici asa pentru ca nu poti pune nici o baza pe o declaratie de iubire facuta de o persoana intalnita astfel. Multi bantuie pe acolo pentru distractie si in speranta ca dau de vreo gagauta mai tinerica care nu se prinde imediat despre ce e vorba.

--- Terminare citat ---

ba as spune ca o "declaratie de iubire" facuta cu atata usurinta e un indicator clar de neseriozitate.

iuliana leonte:
Dragele mele eu zic sa incercati,nu stii niciodata ce iti poate oferi ziua de maine si omul de langa tine.

bit:
Breeee, cata tevatura pentru un amarat de verb...Si daca o spui "artistic" si n-o simti...si daca o simti si n-o spui...si daca n-o simti si n-o spui iar nu-i bine...pana la coada mai bine eviti subiectul, cine spune sa fie sanatos, cine nu, sa-si vada de treaba si tot asa! (si uite-asa am asasinat fioru`poetic din topicul asta!  :faint:)

micaela:
da, se vede ca esti simtzitor tare dupa ce ti-ai servit patria toata noaptea. zi frumos, cu intonatie, "te iubesc, patrie!"  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă