Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (266/328) > >>

Matei:

--- Citat din: adda din Miercuri, 27 Iunie 2012, 21:31 ---de obicei o gluma ascunde un sambure de adevar ...asa cred eu
ceva serios spus in gluma te scoate apoi din incurcatura...in cazul unui refuz (ca sa pici bine) ai un motiv sa spui..."stii am glumit numai, nu am vorbit serios" :)

--- Terminare citat ---

da, o gluma spusa la timp te poate ajuta, depinde de circumstante. ca sa pici bine, fata de cine? poate nu neaparat fata de persoana cealalta, ci mai mult fata de noi insine, sa nu ne fie afectata stima de sine? uneori cadem bine, alteori cadem prost, viata nu se termina aici.  am impresia ca de multe ori ne luam prea in serios. si nu stiu cat bine ne face.

almi_gabi:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 27 Iunie 2012, 19:58 ---mda...are virgula si perioada. tre' sa mai calculezi.  :) ai grija, Carol, ca se practica anumite magarii pe site-urile de socializare.

--- Terminare citat ---

Problema site-urilor de socializare este ca acolo cei care sunt inscrisi nu prea iau in serios pe ceilalti si merg la plesneala - un fel de "hai sa incerc ca poate iese ceva"
Unele agentii au incercat sistemul cu plata si verificarea  profilelor dar nu prea a iesit mare lucru nici asa pentru ca nu poti pune nici o baza pe o declaratie de iubire facuta de o persoana intalnita astfel. Multi bantuie pe acolo pentru distractie si in speranta ca dau de vreo gagauta mai tinerica care nu se prinde imediat despre ce e vorba.

Mari_a:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 27 Iunie 2012, 23:20 ---("doua cuvinte", sunt sigur ca mari_a are linkul cu pricina) da, riscul de a fi refuzati exsta in fiecare dintre noi.  de aceea de multe ori preferam tacerea, ne prefacem ca nu ne intereseaza, ca nu este cu noi. oportunitatile trec si noi ramanem cu temerile noastre.

--- Terminare citat ---
Wow, ai "citit" deja si topicul de muzica?  :)   8)
Da, mari_a are linkul. Si nu se teme sa spuna "cele doua cuvinte". Cum spuneai, soarta ii favorizeaza pe indrazneti. Fie ce-o fi; "mai bine sa-mi para rau de ceea ce am facut, decat de ceea ce nu am avut curajul sa fac"! Cred ca este singura situatie in care nu ma tem de nimic, nici macar de ridicol. Daca asta-i adevarul, de ce sa nu-l rostim? Abia ca, din raspunsul celuilalt, iti dai seama "cum stai", cam pe unde "te afli"... si pe ce cale sa o apuci de atunci inainte...

adda:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 27 Iunie 2012, 23:18 ---Adda, amicul meu e genul acela neimblanzit, care scurma din copite, se ridica pe picioarele din spate si necheaza, de cum te cunoaste, ca sa-ti fie clar ca el e neinseuat, nedomesticit, ne... liber ca pasarea cerului. si-apoi, cand vede ca tu n-ai nici cel mai mic gand sa-i pui vreun capastru, o sea, ceva.....incepe sa vina dupa tine, sa te traga de sortzulet si sa-ntrebe "da' tu de ce nu-ncerci sa-mi pui harnasamentu'?  ;D uite, de-aia.  poate fiindca nu sunt disperata? ;D

--- Terminare citat ---
da....am patit si eu ceva de genul....atata timp cat l-am ignorat a facut orice ca sa imi atraga atentia...eu incercam sa pastrez o relatie strict de prietenie, dar el nu si nu...in timp, am ajuns sa avem o relatie care a fost ok, frumoasa....pana la un punct cand a inceput sa-si piarda interesul...atunci am ajuns ca eu sa imi doresc sa continui relatia si el sa fie indiferent....bineinteles ca dupa toate astea s-a terminat :)
se pare ca uneori spiritul asta de mascul dornic de cucerire e benefic...pana la un punct :(

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 27 Iunie 2012, 19:26 ---Mie saptamana asta mi s-a propus deja sa ma mut la el si sa facem si-un copil impreuna, prin telefoane zilnice. Paradoxul? Nici nu ne-am vazut inca decat in poze. Un paradox si mai mare? Eu nu m-am considerat niciodata atat de rapitoare. Si cel mai mare paradox? E cu 6 ani mai tanar decat mine si nu arata rau deloc. Ceea ce mi se pare ca, privit per ansamblu, ca da cu virgula...  :P

--- Terminare citat ---
da, clar da cu minus, asta e si parerea mea.  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă