Autor Subiect: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017  (Citit de 29215 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline otilia.v.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: 6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
« Răspuns #75 : Joi, 24 August 2017, 18:06 »
Buna tuturor din grupul Samothrakis.Vine cineva din Timisoara?

Offline Abc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #76 : Joi, 24 August 2017, 21:41 »
Dragi organizatori,

multumesc inca o data ptr extinderea grupului cu 16locuri, printre care ma aflu si eu.
"Am promis...ma tin de cuvant! Am rezervat inca 9 camere la acelasi jotel, Nicki Beach, asa ca sunt disponibile inca 16 locuri. O sa se plece cu inca un microbuz. Rezervarile s-au redeschis!"

In comunicatul actual este mentionata o singura masina si mi-a trezit semne de intrebare, deoarece era vorba de un al doilea microbuz ptr locurile suplimentare. O scurta reconfirmare ne ajuta, desi am certitudinea ca totul este foarte bine organizat ptr Duminica si nu e cazul sa ne facem griji.
Personal as fi apreciat f mult daca ar fi fost comunicate datele de contact ale ghizilor (pe email daca nu se doreste sa fie public nr de tel), tinand cont ca multi turisti din grup sunt din afara Bucurestiului.

Multumim si weekend placut.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #77 : Joi, 24 August 2017, 22:02 »
Abc, in descrierea excursiei se mentioneaza un autocar. Cu siguranta s-a optat pentru o masina mai mare in locul a doua de capacitate mai mica.
Tot pe prima pagina este trecut nr de telefon al lui Iulian, insotitorul principal al grupului. De ce alte informatii ai mai avea nevoie? Datele soferului si alte detalii referitoare la plecare se vor afisa cu siguranta in scurt timp
Chiar nu trebuie sa va faceti griji, am fost in nenumarate excursii, inclusiv in aceasta si totul a decurs foarte bine. Iulian este ghid montan experimentat, sunteti pe maini bune. Sa va luati echipament de trekking, sunt trasee spectaculoase care merita parcurse.

Offline crystyna2000

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #78 : Vineri, 25 August 2017, 11:13 »
Buna,

Si eu m-as fi bucurat sa te revad Alis...dar cine stie, poate curand  :)
O zi si un weekend minunate !

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 624
« Răspuns #79 : Vineri, 25 August 2017, 16:05 »
Plata pentru traversarea cu ferryboat-ul se va face catre insotitorul de grup (14 euro/persoana/sens).

Offline Adriana Iulia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
« Răspuns #80 : Sâmbătă, 26 August 2017, 10:27 »
Buna tuturor din grupul Samothrakis.Vine cineva din Timisoara?
Otilia,eu vin din Timisoara,plec luni dimineata cu avionul catre Bucuresti. Telefonul meu este 0747093654.

Offline Padana

• Newbie
  • *
« Răspuns #81 : Sâmbătă, 26 August 2017, 10:50 »
Buna Adriana Iulia.

Plecarea din Bucuresti este duminica la ora 20. Ai scris ca vii in Bucuresti luni dimineata. Nu este o eroare?

Pe maine!

Offline Adriana Iulia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
« Răspuns #82 : Sâmbătă, 26 August 2017, 11:00 »
Buna Adriana Iulia.

Plecarea din Bucuresti este duminica la ora 20. Ai scris ca vii in Bucuresti luni dimineata. Nu este o eroare?

Pe maine!
Ups... 
 Rectific,duminica dimineata...deh,emotiile.Multumesc mult si ne vedem duminica seara  ::)  8)

Offline ADA_M

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #83 : Duminică, 27 August 2017, 07:39 »
Mai merge cineva din Ploiesti? Imi poate indica vreun bucurestean un loc de parcare sigur in zona liceului Sincai? Multumesc
Buna Dana,
Si eu merg din Ploiesti. Am vazut destul de tarziu mesajul tau, se întâmpla sa mai ai loc in ma?ina si pentru mine. :blush:

Offline Dana T

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #84 : Duminică, 27 August 2017, 08:28 »
Da, mai am loc. Suna-ma la 0744380770.

Offline Nina Petre

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #85 : Duminică, 03 Septembrie 2017, 17:50 »
     O sa incerc sa sparg gheata asa cum am facut si inainte de excursie, poate, poate starnesc vreun val...
  Nu am mai fost in Grecia pana acum dar aceasta insula m-a cucerit iremediabil cu natura in toata splendoarea ei, salbatica si imprevizibila, cu munte si mare laolalta, culori uimitoare, platani si stejari seculari, smochini cu fructe coapte la marginea drumului, oameni relaxati si amabili, mancare gustoasa, caprite pe munte dar si in meniu... ;)
  In ce ma priveste pot sa spun ca am resimtit si ceva minusuri dar pe total, punand in balanta, tot mi-a dat cu plus. Ce imi pare mie rau este ca desi oamenii ar trebui sa fie pe primul loc, natura detroneaza. Imi pare rau sa o spun dar nu stim sa socializam, singles camp ne arata asa de bine ca avem aceasta problema...nu e treaba lui sa ne-o rezlove dar...cum facem?
  Si-acum ceva poze:

Offline Padana

• Newbie
  • *
« Răspuns #86 : Duminică, 03 Septembrie 2017, 18:01 »
Buna ziua tuturor!

Vreau sa cred ca am ajuns cu totii cu bine acasa si savuram inca umbra muntelui Saos ce a marcat mintile si sufletele noastre. Ca soarele ce ne-a insotit in Samothraki coloreaza in mod minunat, chiar la apus, amintirile pe care le vom lua cu noi peste ani.

Am 43 de ani insa, este pentru prima data cand nu am vrut sa ma intorc acasa dintr-un concediu. Fiecare zi a fost diferita si foarte bine organizata.

Vreau sa multumesc organizatorilor Singles Camp pentru minunata actiune organizata in Samothraki. Pentru prima data am urcat pe un varf de munte la pas si nu cu mijloace ajutatoare. Nu voi uita niciodata minunata experienta traita si vreau sa-i multumesc lui Iulian pentru riscul pe care si l-a asumat luandu-ma pe munte dar si pentru sprijinul si ajutorul oferit.

Desi am facut parte dintr-un grup mare, a fost o placere sa constat ca sunt oameni veseli, carora le place viata si se bucura de fiecare moment Ii multumesc frumos colegei de camera ca a zambit dimineata desi ii deranjam somnul. Multumesc oamenilor frumosi cu care am socializat si care mi-au inseninat zilele cu voia buna si energia pozitiva pe care au emanat-o in jur.

A fost prima mea iesire de acest gen, dar astept cu nerabdare urmatoarea iesire in care sa reintalnesc oamenii frumosi pe care i-am cunoscut cu aceasta ocazie.

Felicitari Singles Camp si respect pentru munca depusa!

Cu nostalgia unei saptamani de vis care s-a incheiat va pup cu drag,
Dana Pavel

Offline Padana

• Newbie
  • *
« Răspuns #87 : Duminică, 03 Septembrie 2017, 18:16 »
Foarte frumoase pozele Nina!

Suntem diferiti.
Avem diferite pregatiri, experiente de viata, trairi, asteptari, suntem mai darnici sau din contra mai egoisti si asteptam doar sa primim fara a oferi prea mult ...

Desi am vazut, simtit aceste diferente, m-am hranit socializand cu oameni frumosi ca tine.

Imi cer iertare daca am suparat, deranjat pe cineva.

Te pup cu drag si dor deja!
Dana Pavel

Offline otilia.v.

• Newbie
  • *
« Răspuns #88 : Duminică, 03 Septembrie 2017, 18:53 »
Salut grupul din Samothrakis de anul acesta si vreau sa va spun ca m-am simtit minunat alaturi de voi.Insotitorilor de grup le multumesc pentru sprijin si pentru ca ne-au suportat.Am fost la prima iesire cu singles camp si imi doresc sa repet aceasta experienta frumoasa.Va imbratisez cu drag, Otilia din Timisoara

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #89 : Duminică, 03 Septembrie 2017, 19:53 »
Sunt convins ca locul acela izolat, salbatic, nu atat de comercial ca alte insulite grecesti a placut celor care iubesc natura in starea ei mai virgina, mai putin alterata de forfota turistica, celor care au inteles ce inseamna acest tip de excursie...Si ma bucur pentru ei. Stiu sigur ca Iulian a facut tot ce se poate acolo, stiu cat de greu este chiar si in doi ghizi sa multumesti pe toata lumea. Mai ales cand unii nu pot pricepe ca nu nu toata lumea poate primi camere spre mare... :-\ , cand nu toti au citit programul, ce trebuie sa aibe la ei...ca este o vacanta activa...

Am vazut pozele lui Iulian si a unor fete pe fb si mi-a placut enorm. Locurile sunt exceptionale. Poate ajung si eu odata acolo, trebuie insa mai intai s ma pun pe picioare.