Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017

<< < (20/21) > >>

mirelam:
 :flori: *|*

buburuza17:
Va multumesc pentru o noua excursie excelenta! Programul si peisajul au fost deosebit de atractive, cazarea foarte buna. Multumesc tuturor prietenelor si prietenilor cu care am petrecut clipe deosebit de placute si ghizilor, Iulian si Mircea, care ne-au condus cu sange rece, rabdare si voie buna pe cel mai tare traseu montan pe care l-am facut pana acum! Toate cele bune  :) :flori: :applause:

crystyna2000:
Samothraki, o alta parte din Grecia la superlativ!
Ape cristaline, liniste, plaje izolate, apusuri minunate, drumetii spectaculoase, mancare delicioasa, muzica... m-a incantat nespus.
Si smochinii copti din Chora, din care am cules cu ambele maini si am mancat cu pofta si bucurie...  :)
Mi-a placut foarte mult Samothraki, recomand aceasta destinatie pentru o vacanta completa...

Cat despre Fegari, s-a lasat greu cucerit, dar am reusit sa-l urcam iar panorama din varf a meritat din plin; a fost grozav sa vad plaja din varful muntelui si, in ziua urmatoare, varful cucerit de noi de pe plaja...

crystyna2000:
Pe treptele bisericii din Chora am intalnit o floare foarte frumoasa , chiar inflorita: floarea pasiunii.   :)

mirelam:
Multumim Cristina, am retrait excursia datorita pozelor tale foarte frumoase. Abia astept sa ne revedem!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă