Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017

<< < (2/21) > >>

andriescu_a:
S-a inscris cineva din Suceava sau Vatra Dornei?

Nina Petre:
Salutare,
tot prima data dar in ce-a de-a doua excursie cu voi pe anul asta! Pare cam indepartata vara cu mare si soare daca ma uit putin pe geam dar cu un mic exercitiu de imaginatie ma vad deja in feribotul spre Kamariotissa!

Cristina13:
Buna ziua,

Se specifica ca aceasta actiune este adresata profilului mai sportiv, mai aventuros, mai iubitor de natura.
o intrebare: drumetiile care vor fi facute au un grad mediu/ridicat de dificultate sau pot fi facute si de persoane fara o pregatire fizica speciala?
Multumesc anticipat.

admin:
La profil am specificat si am accentuat aceste calitati, pentru ca cei care merg acolo sa stie ca este vorba de o vacanta activa, nu de una statica, la plaja intr-un sezlong. Insula are un relief variat, o multime de locuri naturale ascunse, ceea ce ofera posibilitatea unor drumetii pline de farmec. Insotitorul de grup, acelasi de cand am inceput aceste vacante pe insula, va va conduce pe cele accesibile, acolo unde orice persoana care face miscare si sport poate sa mearga fara probleme. Evident ca nu recomandam drumetiile celor care sunt supraponderali, care sunt sedentari si neobisnuiti cu miscarea. Aveti nevoie de echipament, am indicat un mic rucsac, pantofi trekking, un pantalon elastic care sa va dea posibilitatea unor miscari mai largi, tricouri in care corpul poate sa respire si obligatoriu sapca, bandana, fata bine cremuita contra razelor solare.

Cei care nu vor sa mearga in drumetii, pot alege sa ramana la o plaja, deci au ce face, dar interesant si potrivit acestei destinatii este sa faci drumetiile...Pt a intelege despre gradul de dificultate, iti recomand sa citesti acest articol, descrie bine o parte din traseele care se fac pe insula:  http://grecia.de-weekend.ro/samothraki-trasee-montane/

Bon Voyage:
MAI SUNT 7 LOCURI DISPONIBILE

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă