Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
dancor:
Buna tuturor, si eu as vrea sa ma "inscriu " pe lista de asteptare ptr Samothraki :)..sau poate facem un "grupulet" cu o masina? sa ne "lipim" de grupul mare??
admin:
Abonati-va cu tasta de notify la topic. Daca renunta cineva o sa primiti informatia. In ceea ce priveste lipirea in caravana de grup, imi pare rau, nu este posibil. Cand vin din Italia o sa vad ce se poate face organizat.
wonderland:
--- Citat din: luminitamitica din Miercuri, 10 Mai 2017, 09:41 ---Buna dimineata,
Sunt si eu interesata de vacanta in insula Lemnos, 23 - 30 iunie, vacanta propusa de Dvs. ca o alternativa la vacanta din Samothraki. Din pacate, link-ul indicat de Dvs. http://www.singlescamp.ro/eveniment/vacanta-pe-insula-lui-hefaistos-lemnos-23-30-iunie-2017/ , nu mai functioneaza.
Asta inseamna ca nu se mai organizeaza sau este doar o problema tehnica ?
Multumesc tare mult.
O zi frumoasa
Luminita
--- Terminare citat ---
Luminita, se pare ca intuitia ta a fost mai buna decat a mea. Nu mai cred ca e doar o problema tehnica.
luminitamitica:
O veste trista. Pacat. :'(
Multumesc, Wonderland !
O zi frumoasa
wonderland:
eiiiiii, luminita, vestea buna ar fi ca, daca te intereseaza Samothraki...sunt ceva sanse ceva mai mari :).
:
--- Citat din: admin din Joi, 18 Mai 2017, 18:54 ---Abonati-va cu tasta de notify la topic. Daca renunta cineva o sa primiti informatia. Cand vin din Italia o sa vad ce se poate face organizat.
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă