Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
"Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 27 - 29 ianuarie 2017
krondia:
Alegna, la deschiderea listei de transport, Admin va ruga sa va treceti personal pe aceasta lista
--- Citat din: admin din Marți, 15 Noiembrie 2016, 18:18 ---Inscrierea in lista de transport se face prin preluarea ultimei postata de cineva aici pe topic si adaugarea numelui si a unei initiale. Va rog mult sa o faceti personal.
--- Terminare citat ---
Lista se preia, deci, cu copy-paste, fiecare trecandu-si prenumele si initiala numelui de familie precum si localitatea de pe traseu din care se alatura grupului, daca aceasta difera de Bucuresti.
Daca mai ai totusi nelamuriri, suntem aici.
Misona:
--- Citat din: admin din Marți, 15 Noiembrie 2016, 18:18 ---Actiunea este postata acum si pe site, rezervarile sunt deschise. Asa cum scriam in mesajul principal, o sa deschid deja si lista de transport.
Daca se strang cel putin 12 persoane, pe traseul Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Marginimea Sibiului si retur, tariful/persoana este de 120 RON pentru cei care vin din Bucuresti, 90 pentru cei care urca din Pliesti si 70 RON pentru cei care urca din Brasov. O sa parcurgeti drumul pana la destinatie cu un microbuz modern de 19 + 1 locuri, loc suficient de bagaje.
Rugamintea este sa folositi acest mod de a calatori pana la destinatie, in grupaj organizat, asta evident daca sunteti din Bucuresti sau aveti conexiune cu traseul comunicat. Pentru voi este mai comod, mai ...sociabil, aveti ocazia sa-i cunoasteti pe o parte din participanti, iar pe noi ne ajuta in logistica excursiei.
Inscrierea in lista de transport se face prin preluarea ultimei postata de cineva aici pe topic si adaugarea numelui si a unei initiale. Va rog mult sa o faceti personal.
Lista de transport:
1.
2.
--- Terminare citat ---
Lista de transport:
1. Cristina D.
2. Dana C
3. Gabriela Lavinia G.
4. Florentina T.
5. Ana T urcare Brasov
6. Iulia M.
7. Olivia Burcos
8. Daniela Dimitrescu
9. Eugen A.
10. Aurelia Mihailescu
11. Elisabeta Simion
12. Cristina L.
13. Adriana Radianu
14. Dana Petrof
15. Adrian Ciotec
16. Lucretia P
17. Rodica I
18. Violeta
19.Nicolae
Se pare ca s-au dat locurile la microbuzul initial si inca avem doritori de excursie... poate de-asta Alegna a rugat sa fie trecuta de catre admin pe lista:
Buna ziua,
Suntem 2 persoane din Constanta care am platit astazi avansul pt excursie si dorim sa ne treceti si pe noi pe lista grupului care merge cu microbuzul.
Angela B. si Geta M.
Multumim!
admin:
Microbuzul a fost inlocuit cu un autocar de 40 de locuri, am anuntat aici pe forum, sunt locuri suficiente... :) E bine sa stie fiecare nou sau vechi sa se inscrie pe lista, asa vom avea cursivitate si siguranta la listele de transport. De anul acesta am inceput cu 3 liste, este extreme de greu de urmarit si corectat....
nik-escu:
Hello again Gigi,ms de accept dupa o pauza de 3 ani,inapoi in SC,,,,,,,,,,se pare ca nu o sa fiu singur din Constanta :),Alegna ia cu incredere cu Copy-Paste,nu vei fi acuzata de plagiat :),dupa indicatiile de la krondia :),pina una alta la malul marii :) pina pe 27 ianuarie,ne putem antrena in conditii similare cu cele de la Paltinis pt moment :) pt a fi in forma maxima :)));
Misona:
--- Citat din: admin din Luni, 09 Ianuarie 2017, 17:12 ---Microbuzul a fost inlocuit cu un autocar de 40 de locuri, am anuntat aici pe forum, sunt locuri suficiente... :) E bine sa stie fiecare nou sau vechi sa se inscrie pe lista, asa vom avea cursivitate si siguranta la listele de transport. De anul acesta am inceput cu 3 liste, este extreme de greu de urmarit si corectat....
--- Terminare citat ---
Imi cer scuze admin, eu nu am vazut pe forum mesajul care anunta autocarul de 40 locuri :oops: |o
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă