Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
"Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 27 - 29 ianuarie 2017
Rodica_I:
Lista de transport:
1. Cristina D.
2. Dana C
3. Gabriela Lavinia G.
4. Florentina T.
5. Ana T urcare Brasov
6. Iulia M.
7. Olivia Burcos
8. Daniela Dimitrescu
9. Eugen A.
10. Aurelia Mihailescu
11. Elisabeta Simion
12. Cristina L.
13. Adriana Radianu
14. Dana Petrof
15. Adrian Ciotec
16. Lucretia P
17. Rodica I
Violeta_br:
--- Citat din: Rodica_I din Duminică, 08 Ianuarie 2017, 13:55 ---Lista de transport:
1. Cristina D.
2. Dana C
3. Gabriela Lavinia G.
4. Florentina T.
5. Ana T urcare Brasov
6. Iulia M.
7. Olivia Burcos
8. Daniela Dimitrescu
9. Eugen A.
10. Aurelia Mihailescu
11. Elisabeta Simion
12. Cristina L.
13. Adriana Radianu
14. Dana Petrof
15. Adrian Ciotec
16. Lucretia P
17. Rodica I
18. Violeta
--- Terminare citat ---
admin:
Am discutat astazi cu ghizii care o sa insoteasca grupul si mi-au transmis ca este posibil ca stratul de zapada sa fie destul de mare in Paltinis cand urcam noi. In astfel de situatii, pentru ca piciorul sa nu se afunde adanc in zapada, lucru ce ingreuneaza mult mersul, exista 2 posibilitati - accesorii care ajuta mult: schiurile de tura, dar nu stiu cati stiu sa mearga fond si cati aveti asa ceva si rachetele de zapada. Exista multe tipuri de astfel de accesorii, de la cele batranesti cu cadru de lemn si pana la cele ultraperformante cu rama din fibra de carbon. Nu are rost sa investiti asa ceva daca nu sunteti pasionati de munte iarna, asa ca ramane doar varianta inchirierii. Am discutat cu cei care o sa ghideze grupul si mi-au promis ca in situatia in care situatia o impune o sa aduca ei rachete, se monteaza usor si va invatati imediat sa mergeti cu ele, este foarte usor. Cu ele nu o sa va afundati in zapada si o sa inaintati usor, chiar daca stratul de zapada este mai gros.
Tariful de inchiriere pt o zi este 15 lei, se achita direct ghidului.
Doream sa nu va faceti griji in privinta zapezii, la orice exista o rezolvare... :) Pt zapada abundenta v-am oferit-o...
nik-escu:
Lista de transport:
1. Cristina D.
2. Dana C
3. Gabriela Lavinia G.
4. Florentina T.
5. Ana T urcare Brasov
6. Iulia M.
7. Olivia Burcos
8. Daniela Dimitrescu
9. Eugen A.
10. Aurelia Mihailescu
11. Elisabeta Simion
12. Cristina L.
13. Adriana Radianu
14. Dana Petrof
15. Adrian Ciotec
16. Lucretia P
17. Rodica I
18. Violeta
19.Nicolae
Alegna:
Buna ziua,
Suntem 2 persoane din Constanta care am platit astazi avansul pt excursie si dorim sa ne treceti si pe noi pe lista grupului care merge cu microbuzul.
Angela B. si Geta M.
Multumim!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă