Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017

<< < (6/14) > >>

Sonso:
 Am citit progr excursiilor op?ionale. Mi-am exprinat interesul de a achizitiona pach complet ex optionale.

Nu am inteles daca mentiunea Nu mai sunt locuri este valabila pt pachetul complet de excursii optionale.
Multumesc

MAC:
In general:mentiunea "Nu mai sunt locuri" se refera la numarul de locuri aferente unei actiuni,nu la eventualele excursii optionale.
Daca ai optat pentru pentru pachetul complet de excursii,nu ramane decat sa-l achiti in termenul mentiont. :)

wonderland:
sonsooooooooooooooooo :faint: :faint: :faint: :faint: ori ai citit tot cu atentie, ori ai citit doar primul rand, ori ai uitat ce ai intrebat :worthy: :giggle: Scuze, dar...

Mesajul meu era un raspuns la solicitarea ta.

--- Citat din: Sonso din Sâmbătă, 24 Iunie 2017, 22:36 ---Buna ziua.
Ma intereseaza progr complet de excursii optionale. Rog detalii plata
Multumesc

--- Terminare citat ---
Am vrut sa te ajut cat mai mult si sa aduc aproape programul complet al excursiilor, extras ca citat.
(chestia cu nu mai sunt locuri a ramas in citat, si e asa cum a zis MAC

Sa mai incerc o data: Gasesti programul complet al optionalelor, pretul si detalii despre plata in prezentarea de pe site sau de pe prima pagina de la acest subiect.

Totusim ar mai fi cevaL  interesul de a achizitiona pachetul complet optionale se exrpima prin "plata pachetului dorit cu minim doua luni inainte de plecare".
Ai datele de plata pe email-ul primit dupa ce ai facut rezervarea. Nu uita sa mentionezi ca e plata pachet optional

PS (Pentru Marcela Secuiu:oops: cred ca  tocmai te gandesti ca te-ai grabit cu admiratia. Dar eu multumesc, oricum  :kissing: :))

SECUIU MARCELA:
Din contra wonderland, continui sa-ti admir rabdarea si pasiunea .

Bon Voyage:
ORAR DE ZBOR   -  ZBOR OPERAT DE  TAP PORTUGAL

25.08.2017  OTP 17:30 – LIS 20:05
                      LIS 21:25 – FNC 23:10.

01.09.2017   FNC 21:45 – LIS 23:20.
                       LIS 00:15 – OTP 06:15.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă