Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madeira - insula eternei primaveri. 25 august - 1 septembrie 2017
admin:
Da Simona, de regula cu doua ore si un pic inainte de decolare.
Sonso:
Buna ziua.
Ma intereseaza progr complet de excursii optionale. Rog detalii plata
Multumesc
wonderland:
Sonso :blush:
--- Citat din: admin din Duminică, 13 Noiembrie 2016, 10:32 ---Nu mai sunt locuri.
Tarif: 1085 Euro/ persoana cazare in camera DBL in care nu sunt incluse excursiile optionale. Puteti sa va alegeti unul dintre urmatoarele pachete de excursii pe insula:
Pachet 3 excursii "Discover Madeira"(zilele 3, 4 si 5) = 100 EUR
Pachet 4 excursii: pachet Discover Madeira + excursie ziua 7 = 130 EUR/persoana
Pachet Discover Madeira + 25 Fontes = 145 EUR/persoana
Pachet complet de excursii 5 zile: Discover Madeira + excursie ziua 7 + excursie 25 Fontes: 175 EUR/persoana
Inscrierea si plata excursiilor optionale se face cu minim doua luni inainte de plecare.
Excursiile optionale sunt organizate de o agentie locala, cu care avem o colaborare de cativa ani si care ne pune la dispozitie 2 microbuze 8 + 1 si soferi - ghid. Deci nu sunt excursii in regim share trip, in care sa fim "lipiti" la alt grup, calatorim si vizitam in regim de private trip. Eu am calatorit de multe ori pe insula, o cunosc foarte bine, asa ca o sa aveti in fiecare zi...3 ghizi!
Nu sunt incluse:
asigurarea medicala
taxa de oras la hoteluri
mese (un pranz sau o cina costa pe insula in jur de 10 - 12 EUR)
transfer aeroport - hotel si hotel aeroport (daca se achizitioneaza pachetul Discover Madeira - transferul este gratuit)
excursiile optionale pe insula
excursia pe apa cu cataramanul
intrarile la obiective (Pestera San Vincent)
:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.
--- Terminare citat ---
Gasesti, daca citesti mai departe, cu maxima atentie prezentarea detaliata a programului de pe pagina 1 a acestui topic (de unde am extras si citatul de mai sus), toate informatiile de care ai nevoie.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2376.0.html
O rugaminte importanta cu titlu de regula - e sa adresam intrebari/solicitari doar dupa ce ne-am asigurat ca nu gasim aceste informatii in prezentarea excursiei sau in completarile de pe forum.
Succes!
admin:
Multumesc Wonderland, din...Scotia! Ufff, greu cu rabdarea de a citi pana la capat...Chiar imi spuneau fetele din agentie, inainte de a pleca, de faptul ca sunt sunate si intrebate...de ceea ce este scris in mesajul principal. :o :-[ ::) :)
Completez si eu: am rugat imperativ intr-un newsletter recent sa se citeasca cu atentie si rabdare tot ceea ce scriem despre excursie. Hai sa fim atenti un pic la informatii, ok?
SECUIU MARCELA:
Felicit?ri wonderland pentru disponibilitate,rabdare si toleranta. Ai simpatia mea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă