Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maroc. Circuit si sejur 7 - 16 octombrie 2017

<< < (14/33) > >>

Filip:
multumesc pentru incurajari :thumbup:
toutsi imi voi lua basmaua cu mine,asta ca sa nu créez problčme grupului in cazul in care as fi prea provocatoare :yeah:
si,sa nu va ganditi ca nu voi avea si palaria la mine,una asa de vacanta,dar am pretentia sa mi mai cumpar una smechera din africa, ca sa vedeti ca ma incadrez in tipicul calatoriei :D
si in concluzie,este o provocare sa nu am net, wi fi,si......pantaloni scurti :'( :'( :'( :'(rit

wonderland:
 ;)
Filip,m-am mai gandit. Poti sa iei o pijama cu pantaloni scurti. Doar sa nu iesi din camera cu ea.   :magic:
Cat despre wi fi, ne-am cam invatat rau. doar prin Romania e asa o lafaiala, din ce stiu eu.

Filip:
auuuuuu :worthy:

admin:
My God sau Allah (pt ca acolo plecam?!  ::) :)) Din ce explicatii am dat eu, cum de s-a tras o astfel de concluzie...ca trebuie sa va "imbroboditi" cu basmale...??? ??? Pantalonul lung il recomand intotdeauna pentru ca este o protectie inainte de toate...nu doar ca acopera anumite zone. Marocul am mai spus-o, v-au confirmat in feed-back-urile celorlalte actiuni si cei care au mai fost, nu este o tara habotnic musulmana. Dar exista anumite reguli care feresc de orice situatie proasta. Responsabilitatea organizatorilor si a insotitorilor de grup este singuranta, de asta informam, explicam...nu sa inducem anumite stari....

Despre internet nu era nevoie sa informez. Nu pot scrie un roman aici.... ::) Sunt toate hotelurile nominalizate, recomandarea mea era sa vedeti unde stati. Daca dati un search pe fiecare, o sa vedeti serviciile pe care le ofera. Asa s-ar fi vazut ca aveti wifi gratuit in toate acestea.

wonderland:
Gigi, si tu acuma. Cand parea ca am convins-o pe Filip ca si sunt si basmale frumoase (la noi sau la destinatie) si ca exista viata si fara net, o vreme :)
 :kissing: :kissing: :kissing:

Filip, iata ca ai doar vesti bune: si wi fi si pantaloni scurti (chiar daca doar in camera, de pijama) :giggle:
Enjoy! :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă