Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maroc. Circuit si sejur 7 - 16 octombrie 2017
forfotici:
Multumesc pentru informatii. De un an de zile citesc si incerc sa imi dau seama ce inseamna alta civilizatie, cu conceptii si trairi diferite de ale noaste, ale romanilor. Numai la fata locului sper sa inteleg si sa ma "luminez". Abia astept. Vom fi 30 de oameni, pe care viata i-a adus impreuna pentru 9 zile. 30 de caractere diferite. Sper sa ne acceptam si suportam pentru ca aceasta "aventura" sa fie frumoasa, relaxanta, minunata, neobisnuita, *|*. Depinde numai de noi sa ne simtim bine. Conditiile sunt create de un om pasionat de ceea ce face. Pe sambata, la ora 4,30 in Otopeni. Mihaela.
Vera Ra:
Buna ziua, Ioanaa. Eu plec cu masina maine, in data de 6, inspre Bucuresti. Plec de la Turda. Daca doresti sa mergem impreuna, m-as bucura. Numarul meu de tel. este 0731-999406
ioanaa:
Multumesc, dar deja mi-am rezolvat plecarea.
Filip:
nu s-a discutat nimic despre pantaloni scurti sau bermude ,ma rog,ceva de bun simt oricum,daca este permis,ma gandesc ca suntem turisti,totusi,altfel am senzatia ca trebuie sa vin cu basmaua pe cap :slap:
si deasemenea despre reteaua de wi fi, avem la locatiile unde vom fi cazati?deoarece utilizarea internetului este f scumpa,10 euro pe zi fara tva,si pt apeluri primite 1,5 euro iar daca sunam noi,3 euro ,fara tva,
wonderland:
Filip, ai dreptate, s-a discutat despre "pantalon lung usor si lejer. Nu blugi pentru ca va coaceti in ei, va fi cald..."
Bluze fara decolteuri, transparente etc.
Pentru cap: "sapca sau bandana. Sa fiti cat se poate de feriti de insolatie. " Deci, nu s-a discutat de basma.
Dar s-a discutat mult despre riscurile in caz ca nu se respecta tinuta recomandata.
Fara gluma, variante sunt.
Stii cum e, cand mergi singur iti asumi orice risc doresti, cand esti in grup nu poti afecta programul sau sa-i pui pe ceilalti in situatii neplacute sau chiar periculoase.
Hai, ca sunt solutii! Poate mai intra dintre fetele participante si povestesc ce si-au luat ele in bagaj :strong:
PS: Desi, daca nu gasesti vreo basma sa-ti placa, la noi, poti apela la o varianta moderna de turban :angel:
--- Citat din: Filip din Vineri, 06 Octombrie 2017, 07:46 ---ma gandesc ca suntem turisti,totusi
--- Terminare citat ---
Nu te mai gandi! Citeste recomandarile lui Gigi si ia-le ca atare!
--- Citat din: Filip din Vineri, 06 Octombrie 2017, 07:46 --- reteaua de wi fi, avem la locatiile unde vom fi cazati?
--- Terminare citat ---
Nu stiu sa spun, dar cred ca e un exercitiu bun sa ne pregatim sa supravietuim si fara. sau mai...rar si scurt.
Ia-o ca pe o calatorie in alt timp si spatiu. La cat aveti de umblat si cate de vazut, cred ca nici n-o sa fie timp de navigat pe net. Zic si io, ca una care ma bucur sa fac astfel de exercitii ori de cate or pot. >:D
asta-i viata nu le poti avea pe toate. iar unele lucruri cer...sacrificii. :crazy2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă