Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maroc. Circuit si sejur 7 - 16 octombrie 2017
forfotici:
Buna fetelor....
Constat ca nu ne-am revenit......sigur au pus ceva in bautura aia de la Rick's Cafe....sau este farmecul lui Mohamad care ne bantuie.....cine stie cat o sa ne tina...poate pana la anul...daca mergem in desert sigur o sa ne treaca..... :D *|* :applause: Mihaela Fota
AliceD:
Eu sigur nu mi-am revenit la realitatea de aici.... merg pe strada si am in minte imagini din Maroc! Mi-a placut la nebunie...
AliceD:
Doina, ai dreptate cand spui ca a fost o lectie excursia in Maroc...
costache mihaela dana:
Bag seama ca nu sunt singura in transa! Azi la asigurarile cascoptr. case, masina am vorbit numai despre Maroc! Acasa cu vecinii tot asta am vorbit! Ma gandesc daca sunt buna si ptr. Sahara in Maroc ! Seara buna! Azi am luat stikuri ptr. Alic si Doina. Sper sa le pun maine.
SIMONA TM:
Buna ziua, sunt new entry....imi doresc sa merg si eu in Maroc sau Tunisia..cand mai organizati in 2018? S.ar putea in primavara...a iesit bine in oct 2017 ..obsv.dupa poze!..din pacate nu am mai avut zile de concediu..dar vreau in 2018 sa particip la cat mai multe ocazii pe care le organizati...
Ps in Delta la noi..cand mai faceti....?multumesc anticipat..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă