Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maroc. Circuit si sejur 7 - 16 octombrie 2017

<< < (21/33) > >>

doina savu:
 Buna tuturor,

Nu am scris pana acum ca am mai nevut nevoie de ceva timp ptr a “digera” Marocul. Pentru mine nu a fost in mod special o vacanta ci mai mult o lectie de viata, o excursie de documentare despre o alta cultura, alte obiceiuri, alt mod de gandire, alte valori. Ma bucur ca indragostindu-ma anul trecut de Tanger (dragoste la prima vedere si retineti ca am vazut Medina J) ), m-am inscris instant la aceasta excursie. Sincer, nu mi-am setat asteptari,nu m-am gandit ca ma duc intr-o vacanta relaxanta ci intr-o excursie din care am de invatat. Acum, dupa ce am tras linia, pot sa spun ca volumul de informatii, emotii, sentimente, au dapasit de departe estimarile si tocmai de aceea am mai avut nevoie de time off ptr a asimila toate aceste trairi.

Ca de obicei, a fost o vacanta “ a la Gigi”, adica PERFECTA.

Azi i-am trimis cerere de prietenie pe FM lui Mohamad si am trait moment de emotie si de bucurie cand i-am vazut pagina. Astept sa imi raspunda si sper sa mai comunicam din cand in cand.

Marocul este ptr mine altceva, nu gasesc inca acele cuvinte care sa defineasca acest altceva dar este ceva complet diferit de tot ce am vazut pana acum.
Astept cu nerabdare pozele pe we connect ptr ca , bazandu-ma pe experientele anterioare cand in final optam ptr stergerea aproape integrala a pozelor facute de mine  in favoarea celor trimise de Gigi (nu stiu cum face de gaseste lumina si pozitia perfecta desi iti da senzatia ca face poze instant….). le voi arhiva pe foldere/oras si apoi o sa incep sa le privesc/admir. Poate atunci imi va veni si ideea ce inseamna “Marocul este altceva”.

Va salut pe toate si sper sa ne mai reintalnim. Pana una, alta, avem forumul unde putem sa comunicam (daca ne vom identifica dupa nick-uri).

doina savu:
Ma uit la film Casablanca!!! Amintiri frumoase!!!

Li_a:
Mai Doina ! Tu vrei sa imi faci pofta de film !
Bine. Ce sa zic ?! Ti-a iesit  :happy:

doina savu:
Gigi, te rog nu ne uita cu we transfer! Mci mult

costache mihaela dana:
 Draga Gigi ai imortalizat niste imagini superbe ! Eu sunt inca la Chefchaouen si Fes. Mi-au placut la nebunie ! Sunt inca in transa , drogata de ceea ce am vazut. Sper ca maiine sa descart si eu ceva imagini!
O seara linistita ! 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă