Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Maroc. Dune, camile si oaze in Sahara. 14 - 22 martie 2017
delia:
Sa inteleg ca nu vom ajunge? Ar fi pacat....
admin:
Din raspunsul meu se intelege ca astazi fac rezervarile, nu ca nu se merge. Pana aseara nu-mi raspunsesera 2 persoane, una insa mi-a scris si pentru una risc, sa rezerv pentru ca sunt convins ca o sa participe...
O sa va anunt imediat dupa ce primesc raspunsurile de la cele 2 locatii.
admin:
Am discutat astazi cu ghidul nostru din Maroc, i-am comunicat numarul de persoane pentru seara la Chez Ali si mi-a spus sa consider rezervarea activa. Deci in seara de 16 martie, a doua de Marrakesh mergem la Fantasia!
Am scris si la Rick's pentru a-i ruga sa ne fac o rezervare in conditile in care ne accepta doar cu o consumatie de bauturi, urmeaza sa vad ce imi raspund. Exista o sala sus, gambling salon sau VIP room cum se mai numeste acea incapere in care chiar daca nu avem toti locuri pe scaune (cred ca acolo cu bar si fotolii sunt in jur de 20 locuri) o sa putem petrece o ora placuta. De sus se vede si celebrul pian... de la care Sam ii canta lui Bergman...Este locul cel mai fotografiat.
! No longer available
Celor de anul trecut le-am povestit despre aceasta cafenea, pentru ei o sa ma repet, dar tin si trebuie s-o spun si celorlalti...Chiar daca va va dezamagi un pic...
Pe parcursul sederii in Maroc, pe langa desert, o sa avem o multime lucruri interesante de vazut...Inarmati-va cu energie, rabdare si mai ales interes. Pe multi ii simt dupa excursii ca regreta ca n-au tras un pic de ei sa vada locuri pe care nu o sa le mai poata afla sau vizita vreodata...Ca n-au putut lasa shopping-ul si asa n-au ajuns sa vada ce au parcurs altii...
La Marrakesh in prima seara de stat acolo, dupa ce luam masa la hotel, mergem la Jemaa el Fna http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2402.0.html
Stiu, hotelul este superb, paturile moi, internetull zboara acolo si vreti sa postati, sa va odihniti, sa va relaxati...Dar daca nu veniti in Jemaa, pierdeti cel mai ciudat spectacol nocturn pe care l-am intlnit vreodata in lume...Poate intunericul, fumul care se ridica, tobele si dansurile o sa va inspire un pic de teama, capetele de capra gatite, melcii, tarabele pline de carneturi un pic de disconfort, aglomeratia si forfota - disconfort, dar va asigur ca o sa va obisnuiti repede...
La Agadir anul trecut am facut doua exceptii de traseu, o data am fost pana in port si piata de peste, apoi Mohammed ne-a dus in targul de vechituri al orasului...Dupa ce iesi din eleganta si confortul hotelului in care o sa stam (acelasi ca anul trecut) si intri in acea oaza de pauperitate extrema ramai socat...dar trebuie sa intelegeti ca si acela e Marocul, nu doar cel de pe faleza Atlanticului...
La Marrakech am sa va iau cu forta, regret ca n-am facut la fel cu cei de anul trecut, sa vedeti Gradinile Majorelle :)http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2403.0.html
M-am uitat la prognoza meteo, se apropie acum de forecast...la Casablanca insorit 17 - 18 grade, la Agadir si la Ouarzazate - in poarta Saharei, o sa fie insorit si cca 22 grade. Deci nu ne va innebuni caldura si va fi excelent pentru vizitare si plimbare...Pana acum prognoza arata foarte bine... :dance:
Mai avem un pic si plecam, luna viitoare, pe vremea aceasta excursia va fi doar amintire...
admin:
Pentru ca una dintre tintele noastre, principala pentru multi dintre voi, este Sahara, am inceput sa va povestesc cate ceva despre uriasa intindere arida. Gasiti informatii despre Ouarzazate - stiu, nu suna cunoscut ci doar un pic exotic, dar va asigur ca ati vazut acele locuri si o sa vedeti in materialul de prezentare de ce...Am postat harti, imagini, ceea ce am crezut ca va poate ajuta in conturarea unei imagini a locurilor prin care o sa trecem...Articolul nu este incheiat, mai am de lucru la el, zilele acestea o sa tot adaug cate ceva...Sunt contact cu ghidul nostru, pe care cei care au fost in toamna si revin, il cunosc, imi trimite informatii detalii suplimentare, asa ca aveti ce citi zilele acestea... :)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2451.0.html
delphin:
Pentru mine emotiile cresc din ce in ce. Nu mi-e clar de ce, nu e curiozitate, cu toate ca nu am fost acolo inca, in viata asta. Suna mai degraba a bucurie pentru reintilnire sau a intilnire a ceva dorit si stiut deja. o parte din mine incepe sa fie curioasa oare pentru ce anume simt ceea ce simt. pentru mine nu e o experienta pe orizontala ci in profunzime. ca la acei sculptori in ghiata care sfredelesc blocul de ghiata iar la final umplu spatiul dislocat cu culori rezultind forme florale frumoase.
Sper sa ma intorc de acolo cu tot ceea ce am de primit din aceasta experienta.
Va imbratisez cu drag :)
si astept imbarcarea ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă