Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maroc. Dune, camile si oaze in Sahara. 14 - 22 martie 2017

<< < (9/16) > >>

delphin:
Intrebari:
1. Bagaj cala max 40kg: obligatoriu 1 bagaj sau e permis 2-3 bagaje a caror greutate insumata face max.40 kg.
2. E voie a transporta in bagajul de cala apa in pet-uri de 500ml sigilate? cantitatea max. admisa?
3. In bagajul de mina: recipientele cu lichid sa aiba maxim fiecare 100ml si se pun toate intr-o singura punga transparenta sigilata de marimea indicata? eu folosesc 3-4 uleiuri esentiale in sticlute de 5-10 ml pe post de medica?ie la drum, evident ca nu am prescriptie medicala pentru ele. Am voie sa le iau in bagajul de mina?
4. Fructe proaspete e voie in bagajul de mina?

Deocamdata atit.sper sa nu mai fie si alte neclaritati si sa fiu in regula cu toate.

Multumesc mult Gigi pentru îndrum?ri

admin:
Un singur bagaj de cala, nu mai multe.
Nu stiu sa existe restrictii la apa, in bagajul de cala. Cred ca nimeni nu si-a pus problema asta vreodata... ??? Dar de ce sa cari apa de aici, cand acolo este foarte ieftina?
Poti sa le iei in bagajul de mana, de la check in iti da sau trebuie sa cumperi pungi de sigilare (uneori e gratis, alteori se cumpara). Poti sa le pui toate intr-o punga. Dar nu mai ai acces la ele pana la Casablanca. Asa ca nu vad rostul sa le iei cu tine...Le poti desigila sa zicem la Istanbul, dar apoi trebuie iar sigilate cand urci.
Da, in bagajul de mana ai voie sandvici, fructe, biscuiti. Discutia este in avion, nu prea este permis sa se consume alimente altele decat cele vandute de ei.

admin:
Am scris ceva despre istoria Marocului. Am sa va povestesc si pe autocar, dar daca aveti placere si un pic de timp poate nu e rau sa parcurgeti articolul...Il gasiti aici:  http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2450.0.html

delia:
Interesant si util! Mi se pare corect sa stii cat mai multe lucruri despre o tara pe care vrei s-o vizitezi: istorie, cultura, religie, forma de guvernare, etc. In  felul acesta, cand esti la fata locului judeci altfel lucrurile, "stii" ce vezi.
Ce se aude cu cele 2 actiuni, vom ajunge la Rick's Caffe si Chez Ali?

admin:
Din pacate nu mi-a raspuns toata lumea. Am asteptat, dar maine trebuie sa fac rezervarile...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă