Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (110/111) > >>

Caroline:
Da' vezi ca dupa baie tre' sa urmeze un somn bun de cel putin 10 ore si te trezesti ca nou. Noapte buna!

Saturnianul:
Baie fierbinte cu vin fiert. Hmm, cam fierbinte din toate partile. Daca in cada mai e si o fatuca hot chiar ca iei foc  :2funny:
Insa merge vinul cu baia. Dar atit cit sa-ti permita a te mentine deasupra nivelului spumei, altfel devine... sufocant  ;D

luciamanta:

--- Citat din: Saturnianul din Miercuri, 12 Septembrie 2012, 01:27 ---Baie fierbinte cu vin fiert. Hmm, cam fierbinte din toate partile. Daca in cada mai e si o fatuca hot chiar ca iei foc  :2funny:
Insa merge vinul cu baia. Dar atit cit sa-ti permita a te mentine deasupra nivelului spumei, altfel devine... sufocant  ;D

--- Terminare citat ---
Lasand baia, vinul fiert si fatuca hot, very hot, la o parte momentan, ce zici Bogdan de topicul despre care ti-am scris pe facebook? Incepem jocul mintii, asa cum ne-a propus Matei?  :giggle:

Saturnianul:

--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 12 Septembrie 2012, 09:20 ---Lasand baia, vinul fiert si fatuca hot, very hot, la o parte momentan, ce zici Bogdan de topicul despre care ti-am scris pe facebook? Incepem jocul mintii, asa cum ne-a propus Matei?  :giggle:

--- Terminare citat ---

Lucia, n-am uitat de acea propunere. Dar m-ar ajuta mult daca propunerea s-ar face publica pe topicul de Sugestii, pentru ca membrii sa vina cu idei, cum sa se numeasca astfel de topic. Chiar Matei poate face acest lucru. Sau tu, daca Matei e, poate, putin mai timid deoarce e mai nou pe-aici :)

Matei:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 13 Septembrie 2012, 20:51 ---Lucia, n-am uitat de acea propunere. Dar m-ar ajuta mult daca propunerea s-ar face publica pe topicul de Sugestii, pentru ca membrii sa vina cu idei, cum sa se numeasca astfel de topic. Chiar Matei poate face acest lucru. Sau tu, daca Matei e, poate, putin mai timid deoarce e mai nou pe-aici :)

--- Terminare citat ---

admin, multumesc dar nu era vorba de timiditate.  am inteles de la mai multi membri ca a mai existat asa ceva si mi s-a parut ca ar fi o chestie repetitiva si lipsits de interes.  dar cum vrea majoritatea, desigur.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă