Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (101/111) > >>

almi_gabi:
cam in fiecare an citesc stirile despre perseide da' nu reusesc sa le vad - in Bucuresti nu prea e vizibilitate buna

silviu:
ai dreptate. m-am uitat si io si... nici o perseida :(
da' uite ce-am gasit pe un site de specialitate:
Pentru a vedea meteori nu aveti nevoie de nici un instrument astronomic. Va trebuie ceva pe care sa stati intins, un sac de dormit sau un sezlong. Va mai trebuie imbracaminte groasa pentru ca noptile de august sunt destul de racoroase. Pentru a vedea cat mai multi meteori, este nevoie sa priviti cerul macar o ora. Cu cat observati mai mult cu atat vedeti mai multi meteori. Desigur este binevenita o pauza scurta pentru dezmortire.

io cred c-am uitat sa fac pauza aia de dezmortire :(

micaela:
nush' de e topicul potrivit... dar stie cineva o locatie/ localitate in Maramures cu peisaje deosebit de frumoase?

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Joi, 11 August 2011, 21:19 ---ai dreptate. m-am uitat si io si... nici o perseida :(
da' uite ce-am gasit pe un site de specialitate:
Pentru a vedea meteori nu aveti nevoie de nici un instrument astronomic. Va trebuie ceva pe care sa stati intins, un sac de dormit sau un sezlong. Va mai trebuie imbracaminte groasa pentru ca noptile de august sunt destul de racoroase. Pentru a vedea cat mai multi meteori, este nevoie sa priviti cerul macar o ora. Cu cat observati mai mult cu atat vedeti mai multi meteori. Desigur este binevenita o pauza scurta pentru dezmortire.

io cred c-am uitat sa fac pauza aia de dezmortire :(

--- Terminare citat ---

si te-a furat somnul  !!??? ;D ;D

julia:
miha acolo unde am fost noi era frumos uita-te la topicul ala sa vezi poze

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă