Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (69/111) > >>

anamama13:
va multumesc tuturor.... stiti ca poti avea de toate, daca nu ai si un gram sau dram de noroc.... si sa nu pomenim de faza cu norocul si cu mana personala, ca nu intotdeauna merge.... inca o data, multumiri... ma gandeam eu ca ma pot bizui pe voi... cat despre capul ridicat, ce sa fac daca uneori gatul nu ma mai tine ????
va doresc numai bine...

cameliagabriela:
te pup, @anamama13
as vrea sa votez si eu, dar nu gasesc unde.
daca imi poti da niste "indicatii"....

Ayouni:
MEMENTO!

dragi forumisti, sunteti invitati la o cina - petrecere dansanta; va fi o seara traditionala romaneasca!

Detaliile sunt urmatoarele:

ZIUA: sambata 23 octombrie, orele 20h00 - 20h30 pana la ore mici in noapte.
LOCATIA: este inca mister, deocamdata, va fi comunicata numai personal celor care vor sa participe, prin tel sau mail.
MENIUL se compune din:
1. Aperitiv (slaninuta, zacusca, ghiudem, 2 feluri de branzeturi, jumari, salam banatean, toba, lebar, ceapa rosie)
2. Gratar (pe carbuni) (mici, pastrama de oaie, ceafa, carnati) cu cartofi taranesti si salata de acrituri (nu vom fi noi acelea )
3. Placinta cu dovleac
4. 1/2l vinul casei + 1 apa
PRET: NUMAI 55 RON /persoana

In plus, vom avea muzica cu DJ Sava si Raluca (hai ca am glumit aici), oricum muzica variata cu DJ, muzica romaneasca, lautareasca. Asadar muzica pentru toate gusturile.

Inscrierile se fac aici sau direct la mine prin mesaj personal, sau cum doreste fiecare.  :)

Ayouni:
dragilor, o penultima strigare, hai sa facem o masa mai mare de 10 persoane! invitatia este pentru toata lumea de pe forumul national plus cluburile locale bucuresti; iar daca vreti sa veniti si din provincie, cu cea mai mare placere.  ca intr-un fel sau altul suntem "afiliati" (aoleo ce cuvant mare!) la un club local, asta nu este un motiv serios pentru a ne impiedica sa avem actiuni impreuna si sa ne bucuram impreuna... mai ales acum, la inceput, cand nu suntem prea multi nici colo nici colo!

--- Citat din: Ayouni din Luni, 18 Octombrie 2010, 14:42 ---MEMENTO!

dragi forumisti, sunteti invitati la o cina - petrecere dansanta; va fi o seara traditionala romaneasca!

Detaliile sunt urmatoarele:

ZIUA: sambata 23 octombrie, orele 20h00 - 20h30 pana la ore mici in noapte.
LOCATIA: este inca mister, deocamdata, va fi comunicata numai personal celor care vor sa participe, prin tel sau mail.
MENIUL se compune din:
1. Aperitiv (slaninuta, zacusca, ghiudem, 2 feluri de branzeturi, jumari, salam banatean, toba, lebar, ceapa rosie)
2. Gratar (pe carbuni) (mici, pastrama de oaie, ceafa, carnati) cu cartofi taranesti si salata de acrituri (nu vom fi noi acelea )
3. Placinta cu dovleac
4. 1/2l vinul casei + 1 apa
PRET: NUMAI 55 RON /persoana

In plus, vom avea muzica cu DJ Sava si Raluca (hai ca am glumit aici), oricum muzica variata cu DJ, muzica romaneasca, lautareasca. Asadar muzica pentru toate gusturile.

Inscrierile se fac aici sau direct la mine prin mesaj personal, sau cum doreste fiecare.  :)

--- Terminare citat ---

Ayouni:
hai sa va impartasesc un mic secret: sambata 23 octombrie, capsuna ne asteapta numerosi!
 :)

dragilor, o penultima strigare, hai sa facem o masa mai mare de 10 persoane! invitatia este pentru toata lumea de pe forumul national plus cluburile locale bucuresti; iar daca vreti sa veniti si din provincie, cu cea mai mare placere.  ca intr-un fel sau altul suntem "afiliati" (aoleo ce cuvant mare!) la un club local, asta nu este un motiv serios pentru a ne impiedica sa avem actiuni impreuna si sa ne bucuram impreuna... mai ales acum, la inceput, cand nu suntem prea multi nici colo nici colo!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă