Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (66/111) > >>

luciamanta:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 02 Septembrie 2010, 21:45 ---Dragi prieteni, ati citit cumva minunata carte intitulata "Greutatea corporala sub control"?

--- Terminare citat ---
Autorul cartii este un englez, cred si ne sfatuieste sa apelam la puterea mentalului nostru pentru a ne autodetermina cu ajutorul imaginilor si al cuvintelor, asociatia neuromintala necesara unui mod de viata care sa ne redea supletea, fara pastile miraculoase, ceaiuri fermecate si sali de gimnastica scumpe!

luciamanta:
Dragi prieteni, imi puteti recomanda un electrician bun? Am nevoie urgenta de un electrician pentru efectuarea unlor lucrari la mine acasa.Nu ma mai pot folosi de lumina din hol de la intrarea in apartament, cand actionez comutatorul de lumina, sfârâie, face flamă. Lumina din holul mic nu se mai aprinde si nu pentru ca este ars becul, nu stiu care este cauza. La bucatarie,  lampa mare cu tuburi de neon i-a cazut mamei pe umeri cand pregatea ceva de mâncare zilele trecute. Multumesc lui Dumnezeu că nu i-a căzut in cap. Acum stau cu lampi si veioze improvizate in holuri si bucatarie si este destul de deprimant, intrucat, nu se asgigura o lumina puternica. Daca stiti pe cineva priceput si serios, va rog sa imi scrieti, aici in aceasta sectiune a forumului SC, sau pe e-mail: luciamanta@yahoo.com ori sa imi trimite-ti un mesaj personal. Multumesc anticipat. Numai bine, tuturor

luciamanta:
Maine, pe 8 septembrie, de Sf. Marie, voi mege la o doamna in varsta de 94 de ani, care isi serbeaza ziua onomastica. NU stiu ce cadou sa-i ofer doamnei respective, caci are de toate, si mai mereu i-am dus cu diferite ocazii. : icoane, carti, plante de apartament, pături, cafetiera, ceas desteptator... Nu stiu spre ce anume sa ma orientez de data aceasta, poate ma ajutati cu o sugestie, va rog frumos. Numai bine, va pup cu drag

urasc singuratatea:
Buna Lucia, e un gest frumos din partea ta ca, vizitez o doamna de ziua ei,dar eu personal cred ca prin prezenta ta,care ii ofera caldura si respect fata de dansa, plus un buchet de flori este bine primita. Asta spun,pentru ca asa am inteles din randurile tale ca,nu este o doamna nevoiasa ca, atunci bineinteles,altfel se pune problema,insa o companie buna este binevenita si imbucuratoare,chiar daca ai orice alteceva pe lumea asta.

Le doresc si eu tuturor Mariilor si nu numai,multa sanatate si fericire.

Ayouni:
luci, subscriu la ce spune urasc singuratea: prezenta unei persoane calde, bune, langa tine atunci cand esti singur, este cel mai mare cadou; daca mai duci si niste floricele, pai este de-a dreptul extraordinar. asa ca, sunt sigura ca-i vei face o bucurie enorma prietenei tale de ziua ei, zambetul tau si cuvintele tale frumoase ii vor face ziua minunata.
te felicit din nou pentru inima ta mare, pentru daruirea ta celor din jurul tau; esti deosebita, o fiinta de lumina, ca numele tau!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă