Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (38/111) > >>

steliana:
lucia...
te-ai gândit mult...?
sau te-a lovit... inspiraţia..?
ţi-aş da un premiu cu coroniţă pentru asta! :-*

luciamanta:
Nu se organizaeaza si tabere pentru copii prin intermediul acestui forum sau se are in vedere si asa ceva?

Saturnianul:
Am şi eu o curiozitate. Aveţi careva dintre voi cont de twitter, facebook, linkedin etc., sau pe vreo reţea de socializare online dintre cele cunoscute? Dacă da, cît de utile le găsiţi? Şi dacă nu, de ce?

marcutza:
colegele mele si eu avem cont pe facebook strict pt jocurile de acolo, facem echipa si lucram in ele, jocurile. jocurile sunt captivante si constructive in rest gasesc inutil totul.
nu gasesc utila aceasta forma de socializare, e doar parerea mea.
daca ne referim la jocuri, da, e o foma de relationare si acum depinde cum doresti sa vezi sau sa abordezi cuvantul socializare.

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 03 Iunie 2010, 03:45 ---Am şi eu o curiozitate. Aveţi careva dintre voi cont de twitter, facebook, linkedin etc., sau pe vreo reţea de socializare online dintre cele cunoscute? Dacă da, cît de utile le găsiţi? Şi dacă nu, de ce?

--- Terminare citat ---

buna dimineata tuturor, am observat ca anamama ne-a tratat cu o ceasca de cafea deja...sar'mana!

saturnis, eu am cont pe facebook de multi ani de zile; mi se pare util atata timp cat am acolo doar prietenii mei in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca-i poti vedea pe toti intr-o privire de ansamblu, cu ce-au mai facut, poze, etc. in schimb in ultima vreme multi colegi m-au adaugat si nu am putut sa zic nu din anumite motive... si nu mai mi se pare acelasi lucru ca inainte. mai intru din cand in cand totusi, pentru ca mai vad ce s-a mai intamplat pe ici pe colo, mai aflu lucruri interesante.
este inca o mutare a socializarii pe virtual, dar in unele cazuri nu se poate decat asa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă