Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (24/111) > >>

admin:
Lucia, am explicat ca este nevoie de un pic de rabdare, pana terminam actiunea de lipiire si apoi cea de blocare temporara. Forumul trebuie sa aiba un pic de fluiditate si mai putin off topic si asta se obtine doar printr-un numar potrivit de topicuri raportat la numarul de useri. Intr-o saptamana, se poate reincepe partea de propunere de subiecte, moderatorii fiind cei care au sa verifice si decida.

almi_gabi:
Multumesc tututror pentru puncte!
Am obtinut 3 cafele si am ajuns in finala.

--- Citat din: admin din Miercuri, 21 Aprilie 2010, 05:48 ---Lucia, am explicat ca este nevoie de un pic de rabdare, pana terminam actiunea de lipiire si apoi cea de blocare temporara. Forumul trebuie sa aiba un pic de fluiditate si mai putin off topic si asta se obtine doar printr-un numar potrivit de topicuri raportat la numarul de useri. Intr-o saptamana, se poate reincepe partea de propunere de subiecte, moderatorii fiind cei care au sa verifice si decida.

--- Terminare citat ---

O idee buna de a limita si verifica topicurile.
Este bine venita o mica pauza in care sa se sedimenteze topicurile existente. Sa se vada cele care sunt accesate si care deschid discutii constructive pentru cei de pe forum.

anamama13:
almaciu = 4 monede

anamama13:
ioana = 3 monede si un punct

Catherinna:
@ioanaxxl, ce mai faci ? o moneda de la mine
almaciu o moneda , astazi saracie mai putin de atat cred ca nu se poate  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă