Buna Mihaela, buna Maria, buna Rentzi, buna tuturor

Va multumesc mult pentru ca mi-ati satisfacut curiozitatea legata de Scotia si tot ceeea ce inseamna ea!
Imi cer scuze ca nu am reusit sa va raspund pana azi,dar, am avut niste zile pline cu de toate!
Mihaela, mi-ar trebui si mie asa o plimbare cu barca, plimbare care sa-mi goleasca mintea de ganduri

, de fapt cred ca toti ne dorim asa ceva, macar din cand in cand!

Multumesc mult si pentru pontul legat de cumparaturi

Si da, mentin ce am spus ,de fapt ai confirmat si tu, ca, a fost super tare in colonia de foci!
Maria, inseamna ca urmatoarea iesire e la Sibiu, sa probam single malt scotch whisky

Rentzi, m-ai impresionat pur si simplu cu descrierea ta!

Pe buneee, ai dat atatea detalii despre tot si toate, incat, chiar acum pot sa-mi fac bagajul si sa plec in Scotia, fara teama de ce o sa gasesc acolo!

Dar, nu plec, pentru ca fara voi, cei din SC, parca excursiile nu mai au nici un farmec! Pe buneee!

Nu stiu exact cum a fost grupul vostru,desi, parca totusi ati mentionat ca a fost un grup fain, dar, eu,in toate cele 5 iesiri cu SC, am avut parte de grupuri superrr faine

Asa ca, eu, fara voi, nu mai plec

Dar, sa revenim la descrierea ta Rentzi!

Esti cumva scotian? Esti cumva ghid si mergi foarte des in Scotia?

Pe buneee, m-ai impresionat cu asa o descriere!

Vorba Mihaelei, ai o capacitate de sinteza asa de mare

Imi doresc de mult timp sa ajung in Scotia, si, asa cum am mai spus si zilele trecute, sa fiu sanatoasa, si, poate la anul! Dar chestii asa de amanuntite, cum le-ai scris tu, am mai vazut doar in documentarele de pe Travel

In mod sigur nu as fi incercat sangeretele si nici haggis-ul

, micul dejun englezesc suna mult mai tentant, iar daca as fi testat toate felurile de visichuri, pe care le-ai mentionat, probabil as ajunge asa

Glumesc, nici nu stiam atatea amanunte despre whisky!
Peisajele, casele, castelele, lacurile, kilt-urile, le-am mai vazut, asa cum am zis in documentare, si voi, mi-ati confirmat ceea ce stiam,plus ca mi-ati dat impresii la cald, atatea detalii, si, pozeee superrr

Multumesc, si multumim, ca noi cei care speram sa ajungem in Scotia avem parte de atatea detalii

Sanatate multa, multa va doresc si zile cu spor in toate, siii, cat mai multe excursii SC