Autor Subiect: Scotia. In tara castelelor, kilt-urilor si cimpoaielor 25 iunie - 2 iulie 2017  (Citit de 22747 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline MihaelaAld

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
Rentzi, te salut si pe aceasta cale!

Excelent rezumat, cred ca ai lamurit, in mare, pe toata lumea.
Nu stiam ca, dincolo de simtul umorului,  ai o capacitate asa de mare de sinteza  :)
Ai fost un  tovaras de drum nepretuit, sper sa ne revedem in alte vacante.

Cu bine,
Mihaela

Offline Rami

• Full Member
  • Mesaje postate: 213
Re: Scotia. In tara castelelor, kilt-urilor si cimpoaielor 25 iunie - 2 iulie 2017
« Răspuns #61 : Duminică, 09 Iulie 2017, 18:35 »
Buna Mihaela, buna Maria, buna Rentzi, buna tuturor ;)
Va multumesc mult pentru ca mi-ati satisfacut curiozitatea legata de Scotia si tot ceeea ce inseamna ea!
Imi cer scuze ca nu am reusit sa va raspund pana azi,dar, am avut niste zile pline cu de toate!
Mihaela, mi-ar trebui si mie asa o plimbare cu barca, plimbare care sa-mi goleasca mintea de ganduri ;), de fapt cred ca toti ne dorim asa ceva, macar din cand in cand! ;) Multumesc mult si pentru pontul legat de cumparaturi ;) Si da, mentin ce am spus ,de fapt ai confirmat si tu, ca, a fost super tare in colonia de foci!
Maria, inseamna ca urmatoarea iesire e la Sibiu, sa probam single malt scotch whisky :giggle:
Rentzi, m-ai impresionat pur si simplu cu descrierea ta! :bow: Pe buneee, ai dat atatea detalii despre tot si toate, incat, chiar acum pot sa-mi fac bagajul si sa plec in Scotia, fara teama de ce o sa gasesc acolo! ;) Dar, nu plec, pentru ca fara voi, cei din SC, parca excursiile nu mai au nici un farmec! Pe buneee! :D
Nu stiu exact cum a fost grupul vostru,desi, parca totusi ati mentionat ca a fost un grup fain, dar, eu,in toate cele 5 iesiri cu SC, am avut parte de grupuri superrr faine  :thumbup: Asa ca, eu, fara voi, nu mai plec :yeah:
Dar, sa revenim la descrierea ta Rentzi! ;)
Esti cumva scotian? Esti cumva ghid si mergi foarte des in Scotia? :giggle:
Pe buneee, m-ai impresionat cu asa o descriere! :flori:
Vorba Mihaelei, ai o capacitate de sinteza asa de mare :applause:
Imi doresc de mult timp sa ajung in Scotia, si, asa cum am mai spus si zilele trecute, sa fiu sanatoasa, si, poate la anul! Dar chestii asa de amanuntite, cum le-ai scris tu, am mai vazut doar in documentarele de pe Travel :bow:
In mod sigur nu as fi incercat sangeretele si nici haggis-ul :faint:, micul dejun englezesc suna mult mai tentant, iar daca as fi testat toate felurile de visichuri, pe care le-ai mentionat, probabil as ajunge asa :whistle: :pleasantry: :faint: :giggle:
Glumesc, nici nu stiam atatea amanunte despre whisky!
Peisajele, casele, castelele, lacurile, kilt-urile, le-am mai vazut, asa cum am zis in documentare, si voi, mi-ati confirmat ceea ce stiam,plus ca mi-ati dat impresii la cald, atatea detalii, si, pozeee superrr :D
Multumesc, si multumim, ca noi cei care speram sa ajungem in Scotia avem parte de atatea detalii :bow: :flori:
Sanatate multa, multa va doresc si zile cu spor in toate, siii, cat mai multe excursii SC :yeah:

Offline Rami

• Full Member
Re: Scotia. In tara castelelor, kilt-urilor si cimpoaielor 25 iunie - 2 iulie 2017
« Răspuns #62 : Duminică, 09 Iulie 2017, 22:14 »
Hello,hello! Tot eu sunt ;)
Si va mai multumesc pentru ceva, va multumesc mult ca prin intermediul vostru am reusit sa calatoresc si eu! :flori:
Si cat e de frumos sa poti calatorii! Cred ca e unul din cele mai frumoase lucruri de pe lumea asta...
Noapte buna, somn usor si voua! :)

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
Mihaela, Rami - multumesc pentru aprecieri si imi pare bine ca am reusit sa condensez 7 zile de vizita in Scotia in cateva zeci de randuri si cumva sa ii duc acolo cu imaginatia si pe cei care au citit acele randuri...
Trebuie sa recunosc ca am fost ajutat de amicul Lagavulin (si el tot Single, dar Malt) sa redevin scotian si sa retraiesc experientele si senzatiile de acolo in timp ce scriam. Si sa stiti ca este prima oara cand merg in insulele Britanice.
Intradevar grupul a fost foarte fain si asta a contribuit la integrarea atmosferei in Scotia.
Rami la anu se merge in Irlanda si peste 2 ani din nou in Scotia. Abia astept sa vad peisajele si verdele irlandez, sa merg la capatul curcubeului dupa galetusa cu aur, sa gasesc trifoiul cu patru foi apoi sa joc la loterie ca sa testez "Irish Luck" si pe parcurs sa leg noi prietenii cu localnicii (Guiness, Tullamore Dew, Jameson, Bushmill, si altii...) si toate astea in compania Singles Camp.
Sa ne revedem cu bine cat mai curand!

Offline MihaelaAld

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
Eu am facut optiunile pentru 2018, iar Irlanda este una dintre ele, abia astept. :)

Rentzi, din ce scrii tu acolo, inteleg ca si irlandezii au multi „localnici” ...chestiune de antrenament nu gluma...Noroc ca am luat si Royal Lochnager din Scotia, am cu ce sa-mi fac pregatirea. Nu m-am apucat de treaba, insa daca se confirma ca sunt pe lista, incep sa ma antrenez  *|*

Sa ne revedem cu bine cat mai curand!

Offline sabinacri

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Si eu incerc sa ma decid pt la anul ;)

Offline Rami

• Full Member
Buna seara tuturor!
Asa e Rentzi, chiar ai reusit, din plin, sa ne duci cu gandul si imaginatia in Scotia, si-ti multumesc pentru asta! :flori:
Acelasi lucru l-au reusit si fetele, Maria si Mihaela, prin intermediul pozelor, si le multumesc si lor! :flori:
M-am tot gandit zilele astea, si am realizat ca, SC mi-a adus in viata, in suflet nu numai niste excursii super, niste amintiri super, niste oamenii super, din care unii, chiar mi-au devenit prieteni :smitten:, ci si posibilitatea de a calatorii macar cu gandul si imaginatia alaturi de cei care pleaca, prin intermediul acestui forum! Acum am inteles si am realizat cata dreptate au Gigi, Wonderland, Krondia, Rodica I, si toti ceilalti care ne-au tot spus, postati, postati, postati ;)
Toate aceste impresii, poze, ne ajuta, ii ajuta pe cei ramasi acasa, din diverse motive, si ne fac viata mai frumoasa! :flori: Cel putin in cazul meu asa e!
 Asa cum am mai spus, pentru mine, sa calatoresti e unul din cele mai frumoase lucruri de pe lumea asta, si chiar si daca, calatoria e imaginara, si cat de cat reala prin intermediul pozelor, tot este un beneficiu sufletesc!
Asa ca, si eu va rog, postati, postati, postati ;)
Sanatate multa, multa tuturor! :) :)

Offline Ancutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 78
Buna!
Vorbeam intr-una din seri cu Laurentiu si-mi zicea ca de obicei el reuseste ultimul sa-si  transmita impresiile din excursie. Acum cred i-am luat locul. Dupa cum stiti, am tinut mortis in ultima zi sa vad iahtul Britannia si mi-a reusit. Este acolo o combinatie intre regalitate si austeritate si impresia care iti ramane in minte ca in orice moment se poate pleca la drum si ca de undeva , de pe un culoar, o sa  apara Diana. Unul din putinele locuri in care ii apare poza in fiecare incapere. Am incercat sa incarc poze facute pe iaht, dar nu-mi permite formatul prea mare. Daca doriti, vi le trimit. pe mail. In rest, ce pot sa spun, o excursie frumoasa si reusita, cum numai Gigi stie sa faca. M-am bucurat sa-mi fac prieteni si sper sa ne intalnim la un whisky. Va pup pe toti.

Offline Melinda

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Dragi , drage colege de excursie in Scotia  ( pe care eu as numi-o "mica Islanda " ) - va scriu de abia acum , ca intr-e timp am avut o mica "intalnire " cu Donald Trump in Varsovia :) .Am fost la un partener  si am avut "onoarea " sa ne intarzie pe aeroport , ca ne-am suprapus cu "air force  one ") .

A fost prima mea vacanta cu SC si sunt super impresionata ! Gigi -esti un om plin de pasiune  , care ai visat un vis frumos , un dar pentru toti cei care doresc sa descopere lumea "altfel " .Samiza , esti o tovarasa minunata a lui Gigi , si stiu ca nu este usor sa fii " back - office ". Multumiri .
Pana acum , intotdeauna eu am fost responsabila cu organizarea excursiilor pentru familia si prietenii mei .Nu pot sa va spun ce usurare si deliciu a fost ca toate acestea nu mai erau in raspunderea mea , si eu am putut avea parte de un program minunat , super organizat , bogat in toate cele : locuri , informatii , atmosfera , emotii si fooooarte important : oameni minunati ! .Am savurat din plin , si am decis ca imi convine de minune sa fiu alintata in acest fel !
- Luss ....loc de magie ...si de ramas acolo ....

- ce m-a intristat a fost sa vad ca bisericile sunt transformate in pieti , magazine ....dureros

Gigi , prin felul tau deosebit de a fi ( organizat , strict dar cu sens , activ , glumet , cu sensul orelor de relaxare lejere , informat si atent cu toti ) ai reusit sa atragi in SC oameni , parteneri de excursie , deosebiti .( ca doar "Omu" sfinteste locu " "
Imi place sa am multe informatii ( dar recunosc ca imi place si mai tare  cand nu eu trebuie sa caut dupa ele :))) ) , asa ca Gigi si Rentzi , va multumesc inca o data pentru tot - lui Gigi pentru povestile repetate ( mi-a placut faptul ca ai repetat , pt ca din prima este greu sa retii totul ) si lui Rentzi ca a sumarizat super lucruri utile .
va multumesc tuturor celor cu care am fost impreuna pentru zilele deosebite traita impreuna !
Gigi , Mihaela are dreptate - nu ne mai trebuie aparate foto :) ai un ochi super fin si pozele sunt o extraordinara sumarizare a tot ceea ce am vazut .Multumesc !

Maria , stiam ca ne vei surprinde cu poze minunate , pentru ca in linistea ta zace o persoana foarte atenta la detalii si o perfectionista . Ma bucur pe deplin de ceea ce a putut inima ta sa ne transmita prin poze .

Daca ar tb sa fac o lista a ceea ce mi-a placut din acest frumos basm numit SC in Scotia , mi-ar fi greu , pentru ca sunt omul impresiilor , evaluez dupa "atingeri " :
- natura este fascinanta , mareata ( si nu depinde de "cote " ) , secretoasa , imbracata in valuri de nori , ploaie si negura din cand in cand , ca apoi  , printr-un moft sa ne dezvaluie darurile ei stralucind in soare ! Flori , gradini englezesti ( care imi seamana :) - nu prin frumusete , ca nu ma pot pune cu ele :) ) ci printr-o dezordine super ordonata :), care iti ridica sufletul spre tainele Creatiei .
- am intalnit oameni fain ,. dornici sa relationeze, ghizi simpatici , cu simt al umorului , straini care s-au distrat cu noi in pub-uri , deschisi , prietenosi .
- Glasgow : infrumusetat de picturi murale
- Portree : - as fi ramas o zi in port sa savurez marea in lumina si linistea portului de dimineata , pasarile , jocul apei
- vacuta "Highlander " chiar am luat-o acasa ( in miniatura , desigur ) ca este fenomenala cu bretonul ei , si blana care te imbie sa iti afunzi mainile in ea ...
-provocarile de a urca pe munte ,de a iesi din zona de confort - grele pt  lenesa din mine , dar cu satisfactie deosebita
- iesirile impreuna in pub-uri , faptul ca am fost multi , diversi si dornici de distractie - este ceva unic , ce nu as fi putut sa savurez in grup restrans sau doar cu familia mea .
- cumparaturile ....chiar daca Gigi are grija sa nu putem sa ne golim portofelul , avand timpi restransi pentru asta ( si chiar apreciez , pentru ca eu de altfel sunt cheltuitoare ) - Daaa , am luat kilt pentru femei , cu tot tacamul: pulovar , sal ...
- castelele , cu misterul secolelor care le stau pe umeri - restaurarea vietii de castel de la Eilean Donan , cu personaje cu tot ....
-Luss ...loc magic si de ramas acolo ...

FNFWP

Offline Melinda

• Newbie
  • *
hello again :)

am tot citi pe forum despre excuriile de anul viitor - de ex. Irlanda , care m-ar interesa si pe mine , dar nu le gasesc pe site , ca sa ma pot inscrie .

cum procedez ?

Offline Maria DM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Melinda,

La pag.46, pe Forum  la  "Unde mergem in vacanta Singles Camp" gasesti explicatii. Pentru ajutor copiez un pasaj din ce a scris Gigi referitor la inscrierile pentru excursiile din 2018:

Cum procedam: consideram inscrierile deschise, urmand ca cei care doresc sa se inscrie sa-si transmita intentia pe office@singlescamp.ro. IN ACEST MOMENT SE POT INSCRIE DOAR CEI CARE AU PARTICIPAT LA CEL PUTIN O EXCURSIE IMPREUNA CU NOI.

In urma inscrierilor, in agentie se vor crea liste - tabel pentru fiecare dintre actiunile de mai jos. La lansarea efectiva (atunci cand vor avea definitivate tarifele) se va relua procesul de inscriere normal, pe site, dar se va tine cont de prioritatile create prin inscrierea facuta acum.

La inscriere nu uitati sa completati cu toate datele: Nume, prenume, oras, numar de telefon, actiunea la care doriti sa participati.

Offline Melinda

• Newbie
  • *
Maria DM , iti multumesc pt lamuriri .Eu am participat deja la o excursie si sunt inscrisa la urmatoarea in august , si tot nu pot sa vad listele pt anul viitor ...
incerc sa reiau bucla ...poate de data aceasta va merge .

ce fain ...cand oamenii iti sar in ajutor !

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Melinda, Maria DM ti-a indicat, partial si locul unde gasesti informatia.
In Pagina de start -  Excursii si Evenimente - Excursii si Vacante Singles Camp&Travel 2017 - Unde mergem in vacanta Singles Camp
Sa apreciem intentia buna.

iata mai jos linkul cu postarea integrala (in josul paginii, ultimul mesaj)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.675.html

PS - foarte bogat in impresii, atat de expresive si aproape poetice, acest topic.  :thumbup: :applause:
Rentzi  :kissing:
Ancutza: intra pe link-ul de mai jos.  gasesti descrisa o modalitate de a posta poze. Stiu ca Gigi, dupa istoria cu photobucket nu mai are incredere in site-urile de upload, dar pana una alta e o solutie buna.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg126382.html#new
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Maria DM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Calea este :
Forum........Excursii si vacante Singles Camp&Travel 2017........Unde mergem in vacanta Singles Camp?.........pag.46.........

Offline Rami

• Full Member
Buna seara tuturor, cunoscuti, sau, necunoscuti, oameni faini din SCT ;)
Melinda, esti o norocoasa, ai fost virusata cu SCT ;), si ai primit botezul SCT :giggle:, intr-un loc minunat, alaturi de oameni minunati :thumbup:
Din nou se vede, se simte ca a fost o excursie superrr!
Sper, din suflet, ca, Gigi, desi am inteles ca e pe meleaguri norvegiene ;), are putin timp sa citeasca ceea ce ai scris tu Melinda, si noi ceilalti, si sa nu mai fie necajit, din cauza celor care nu au inteles ce inseamna SCT!
Spiritul SCT, cu tot ceea ce inseamna asta, si cu toti cei care muncesc ca toate astea sa existe, nu pot fi stricate de cativa rataciti!
Bucuria din sufletele noastre de a descoperii SCT, si a fi parte din SCT, spune totul! :yeah: :bow: :flori: