Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Scotia. In tara castelelor, kilt-urilor si cimpoaielor 25 iunie - 2 iulie 2017

<< < (9/16) > >>

admin:
Multumesc mult pentru apreciere si compliment!  :)

V-am transmis fotografiile facute de mine, tuturor celor care m-ati insotit in Scotia...Sunt 2 Email-uri cu link-uri de download wetransfer. Descarcarea se poate face in maxim 6 zile, apoi link-ul nu mai este valabil. Sper sa va placa, am incercat sa surprind cat mai mult din ceea ce am parcurs impreuna...Si pe voi!  ::) :) Ati fost un grup foarte fain, m-am simtit excelent cu voi!

Maria DM:
Multumesc pentru poze. Toate locurile prin care am trecut sunt surprinse in imaginile trimise.
Merci pentru organizare si ghidarea cu profesionalism . Mi-am dorit sa vad Scotia in mod deosebit si a fost minunat.

MihaelaAld:
Multumesc pentru fotografii, m-am bucurat inca o data de toate locurile minunate pe care le-am vizitat!

In ceea ce ma priveste, concluzia e una singura, in vacantele viitoare SC, renunt la aparatul foto pentru ca, evident, ceea ce am primit este la superlativ.
Mi-au placut si m-au amuzat in mod deosebit fotografiile de la cascada, cele in care Gigi zicea "sariti",  iar noi intrebam "cat de sus"... rezultatul este super fain  :)

Gigi si Samiza, va multumesc pentru vacanta asta atat de frumoasa!!
Ca nou intrat in SC, pot spune cu sinceritate ca, a fost peste asteptarile mele.
Am vazut locuri minunate, am intalnit oameni deosebiti si m-am bucurat de fiecare clipa.
Apreciez in mod deosebit faptul ca, dincolo de seriozitatea si munca extraordinara din spatele organizarii acestei vacante, este vorba despre o mare pasiune, care isi lasa amprenta in ceea ce faceti. FELICITARI!

Multumesc si colegilor, ati fost tovarasi de drum deosebiti, si-mi doresc sa ne revedem cu bine.

Pe curand!

Fana:
Pe langa peisajele fabuloase, castelele , insula Skye, locuri de poveste in care timpul parca sta in loc, mi-au placut pub-urile pline de oameni veseli, galagiosi, care te invitau calduros sa intri, cu muzica live , cu tablouri si fotografii agatate pe pereti, probabil fiecare avand o poveste. Mi-au placut plimbarile fara tinta pe strazile oraselor prin care ne-am perindat  , cladirile cu arhitectura lor specifica si bineinteles whisky-ul scotian traditional din regiunea Highlans-Glenmorangie. Am petrecut o vacanta de neuitat alaturi de oameni minunati.

Rami:
Buna seara si bine ati venit acasa scotienilor :giggle:
Eram sigura ca, excursia va fi superrr, si voi, mi-ati confirmat asta,prin ceea ce ati scris, ca ati trait zilele astea!
Pentru voi, Scotia, este un vis devenit realitate! :thumbup:
Pentru unii dintre noi, deocamdata, e doar un vis...
Sa fim noi sanatosi si, poate,  intr-o zi, va deveni realitate si pentru noi :worship:
Oare noi mai putea vedea poze cu minunile vazute de voi?!
Asa cum ati scris si voi, cred ca ati primit niste poze super de la Gigi! :D
Maria, sunt sigura ca si tu ai facut niste poze super! ;)
Tare as vrea, macar asa sa pot calatorii si eu in Scotia, prin intermediul pozelor voastre! :worthy:
Gigi, legat de ceea ce ai scris la excursia din Ciucas, mentin ceea ce am scris atunci, ca, acei 5-6, care nu au inteles ceea ce inseamna si ceea ce ofera SC, nu vor putea sa strice spiritul SC! :dance:
Si excursia asta, de fapt cei care au trait excursia asta, iti pot confirma, din nou, ca SC, RAMANE SC, O AVENTURA MINUNATA, ALATURI DE OAMENI MINUNATI SI PLINI DE VIATA!  :bow: :flori:
EU ASTA AM SIMTIT ALATURI DE VOI! :yeah:
SANATATE MULTA, MULTA VA DORESC SI ZILE CU SPOR IN TOATE!
NOAPTE BUNA TUTUROR, CUNOSCUTI, SAU, NECUNOSCUTI!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă