Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Scotia. In tara castelelor, kilt-urilor si cimpoaielor 25 iunie - 2 iulie 2017

<< < (8/16) > >>

MihaelaAld:
Hello!
Este prima data cand calatoresc in cadrul SC si vreau sa stiu care este procedura legata de biletul de avion si voucher. Il primim pe mail de la agentie?
Inteleg ca toate nelamuririle legate de calatorie, trebuie sa le discutam aici pe forum, nu direct la agentie...
Rog colegii/organizatorii sa ma lamureasca in aceasta chestiune  :)
Multumesc,
Mihaela

PS: Am observat ca, un ultima vreme, au fost facute postari referitoare la atitudinea participantilor in cadrul excursiilor, asa ca profit de ocazie sa asigur colegii si organizatorii ca sunt o persoana deschisa, cooperanta, cu asteptari realiste vis-a-vis de genul acesta de vacanta in grup. Am mai calatorit in grup, doar cu prietenii pana acum, insa ma adaptez usor. Am intrat pe topicul excursiei din 2015 si am inteles in mare cum sta treaba prin Scotia. Si daca intervin schimbari de ultim moment in program/ obiective, pentru mine nu ar fi o problema. Spun asta si ca sa dau un feedback propunerii pentru vizitarea Capelei Rosslyn.
Inteleg ca urmeaza sa ne intalnim in fata cafenelei Lavazza. Daca incepem vacanta cu o cafea buna, o sa fie bine, restul vine de la sine  *|*

Oana Nartea:
Buna Mihaela,
Nu-ti face nici o grija ref la bilete /asigurari/ vouchere in aceasta vacanta. Toate sunt la Gigi si le va imparti inainte de plecarea din Otopeni la cafenea. Si crede-ma, nu o sa ai alta grija in vacanta asta decat sa te bucuri de locurile pe care le vom vizita.
Sa ne vedem cu bine ! Eu deja nu mai am rabdare.

MihaelaAld:
Multumesc Oana, pe curand!

admin:
M-am intors din Azore...desi tare mult imi place acolo... :) Pana la plecarea in Scotia voi fi aici cu voi, urmand sa ne vedem pe aeroport. Am o observatie de facut cu privire la ora. Nu intarziati nici un minut, nu o sa asteptam - mergem cu tot grupul la check in - poate ca ati urmarit la tv, Aeroportul Otopeni este supraaglomerat dimineata, am avut chiar eu ocazia de cateva ori ca cele doua ore diferenta sa fie folosite aproape in totalitate si sa intram direct la boarding...fara sa ne parfumam! :) Nu pot risca intarzierea grupului din cauza unei persoane care nu a ajuns la timp. Daca ati intarziat, cautati pe tabelul de decolari, Blue Air, zbor OTP - Glasgow, mergeti la poarta indicata, faceti check-in-ul doar cu actul de identitate (ei va au in evidenta) si parcurgeti traseul de verificare bagaj de mana si corporal, apoi de acte de identitate si prezentati-va la boarding.

Referitor la bagaj, deja v-am dat detalii, mai subliniez inca odata sa aveti pantofi trekking, sau oricum ceva sport cu care sa puteti face drumetie (atentie sa fie impermeabili, sa aiba talpa groasa, flexibila si sa nu alunece). O sa avem trei ocazii de drumetie: una la Fort William, o sa urcam la o cascada Steal Gorge (e un tur de cca 2 ore si jumatate), apoi la Old Man of Storr (este unul dintre cele mai vanate locuri de catre fotografii din intreaga lume) pe insula Skye - cca 30 min si tot pe aceasta insula o sa avem cateva panorame cu plimbare. Iarba este uda, indiferent daca ploua sau nu, se aluneca, deci luati-va cu voi incaltaminte adecvata. Sa aveti si pantofi de schimb in caz ca va udati...

Nu uitati de haine de ploaie. Adevarate, nu canadiene de oras, prin care apa trece fara nici o opreliste...

La vreme m-am uitat, dar vreau sa va spun ca in Scotia, ca in orice tara nordica, ca pe orice insula, aceasta este doar informativa. Se schimba datorita curentilor, poate chiar de la o ora la alta. Oricum, pregati-va pentru maxim 18 - 22 de grade, dimineata si seara cca 12 - 16 grade, pentru umezeala si desi sper sa nu se intample si sa avem timp frumos ca si in alti ani - in caz de ploaie sa fiti pregatiti si sa aveti cu voi asa cum am mai repetat de cateva ori, haine de ploaie.

Am fost intrebat aici daca e nevoie sa aveti ceva la voi, voucher sau bilet de avion. NU trebuie sa aveti asa ceva, eu vin cu tot ce tine de calatoria voastra, mai putin cu...actele voastre de identitate. Atentie, luati-le pe amandoua, tineti-le in locuri diferite, am avut atatea si atatea cazuri de pierdere, de furt, incat luati recomandarea mea nu ca pe ceva formal ci ca pe ceva venit din experienta. In caz ca va pierdeti actul de identitate, nu va pot ajuta cu nimic. Va trebui sa ajungeti singuri la consulatul roman sa va faceti acte temporare cu care sa puteti parasi tara. Eu nu pot parasi grupul, nici ramane cu voi in Scotia, dupa aceasta excursie urmeaza imediat o alta, in Norvegia...Deci tineti va rog cont de sfatul meu.

In ceea ce priveste programul, cred ca va asteptati sa fie unul intens. Noua ore in fiecare zi de tur, mai putin in cele in care nu vom fi in miscare cu autocarul. Totul este asezat detaliat pe ore, eu am sa va prezint programul in fiecare zi si pentru a parcurge tot ce ne-am propus este foarte mare nevoie sa fiti punctuali la intalnire. Atat dimineata la plecare, cat si la pauzele de vizitare si fotografiere. Orice minut pierdut intr-un loc, inseamna unul in minus in alta parte. Nu vom face multi km, totul este gandit sa fie confortabil, sa nu oboseasca. Pe parcurs o sa avem mai multe opriri pt panorame, pauze de sandvici, social etc. Asa ca impartit pe segmente, drumurile o sa treaca repede. Am pregatit povesti, muzica, astfel incat sa fie cat mai usor...

Cand ajungem o sa discutam 10 minute de regulile dintr-o excursie Singles Camp, sunt lucruri ce tin de toleranta, armonie, respect fata de ceilalti. Vreau ca fiecare dintre voi sa fie multumit, fericit, relaxat, sa se intoarca cu prieteni. Pentru asta este nevoie sa intelegem cu totii ca facem parte dintr-un grup...pentru ca asta este Singles Camp, nu cum poate o percep unii, ca fiind o agentie turistica. Bon Voyage este cea care ne-a asigurat logistica excursie, dar acolo vom fi doar noi, Singles Camp&Travel.  :)

Calatoriti, dormiti, vizitati impreuna cu oameni pe care poate acum ii vedeti prima oara. Fiecare dintre voi a facut un efort financiar si a asteptat vacanta aceasta. Toata lumea vrea sa se simta confortabil, pentru ca de asta depinde mult reusita unei vacante. Asa ca respectatii pe ceilalti, fiti toleranti cu colegii de camera, nu intarziati la intalniri, lasati tabieturile execesive acasa, nu-i incarcati pe cei din jur cu probleme povestindu-le tot felul de lucruri negative, lasatii sa se simta bine...Va rog mult sa nu ma puneti in situatia sensibila de a interveni cu observatii, suntem oameni maturi cu totii, highly educated, avem un nivel de intelegere ridicat...

Eu voi fi insotitorul vostru de grup, daca inca nu v-ati setat numarul meu de telefon este bine sa-l inregistrati in agenda: 0040 745 106501. Pentru cei care inca nu ma cunosc, ma prezint sunt Gigi Cindea. O sa va explic si pe parcurs, va spun si acum, unul dintre rolurile insotitorului de grup este sa se asigure ca serviciile oferite de terti sunt cele promise, la nivelul la care au fost anuntate si contractate. Voi nu aveti o relatie contractuala nici cu hotelurile, nici cu transportatorul, nici cu ghizii locali. Daca aveti intrebari, nedumeriri, observatii, va rog totul sa treaca prin mine. De aceea sunt acolo, sa ma asigur ca totul va fi ok, am mare experienta si tot ce tine de ce stiu si pot se va rezolva...Evident sa nu-mi cereti lucruri pe care nu le-am promis, nu le-am scris nicaieri, ci doar vi le-ati dori...pentru ca nu le pot oferi...

sabinacri:
 SUPER VACANTA!!!
nici nu am suficiente cuvinte sa exprim cat de faina a fost vacanta si cat de bine m-am simtit.
imi pare rau ca nu am apucat sa-mi iau ramas bun de la grup in Bucuresti si o sa va zic aici ca ati fost niste faini :) si sper sa va revad !
pe mine ma gasiti pe FB Oana Cristea sau 0721362916
daca treceti prin Timisoara dati un tel si ne vedem la cafea, taclale si/sau papa bun  8)
@Gigi
multumesc :) esti cel mai tare organizator
va pup :* :*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă