Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017

<< < (10/13) > >>

rodica64:
 Cateva amintiri.

Niculina:
M-am bucurat de o excursie frumoasa, bine organizata, cu un grup fain si un ghid pe masura.Mi-am dorit sa vad Praga mai in amanunt(asa cum a facut Gigi programul), sa ma bucur de acest oras minunat, ceea ce am si reusit.Felicitari pentru actiune.Astept pozele de la Gigi.Cu fetele din acest grup sper sa ma mai întâlnesc si la alte actiuni.

doina savu:
Ne revedem in Maroc!
Am omis sa fac referire la bijoux! Am contribuit la prosperitatea sectorului privat din Praga!!!

ada81:
Buna seara, eu una m-am simtit excelent in aceasta excursie. Chiar daca la capitolul activitate fizica stau prost fata de celelalte fete din grup, nu as schimba cu nimic programul. Nu se poate vizita un oras din masina, atmosfera a fost exceptionala si abia astept sa va revad in alte iesiri.   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

mirelam:
Dragii mei, inca un vis implinit - excursie la Praga cu bonus Karlovy Vary. Un grup minunat, o excursie completa: Vivaldi, Hard Rock Cafe, istorie, arta, granate si moldavite din belsug, gradina de trandafiri, colturi de rai, si cum spune Gigi, vreme buna pentru un grup de oameni frumosi. Am cam terminat cu drumetiile, urmeaza chefuri pana la sfarsitul anului. Multumesc dragilor, abia astept sa ne reintalnim, cu mare drag, Mire-Morena!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă