Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
admin:
Camerele hotelului sunt dotate cu fierbator de cafea/ceai. Daca sunteti consumatori luati cu voi cateva plicuri sa va puteti prepara si in camera.
admin:
Mi-ati pus o intrebare referitoare la buget. Va raspund cat se poate de apropiat de ce experiente am avut: taxi de la aeroport la hotel si retur, in regim share cost + mese (dejun + cina) + intrari (Loreta, Turnul Petrin, Moser) + transport in comun + impuls (bere, sucuri, dulciuri, fructe, cafea) = cca 150 EUR. La aceasta suma se adauga cumparaturi, suveniruri, optional croaziera pe Vltava, concert Clementinum, daca se doresc si alte vizite pe interior.
admin:
Foarta faina vremea, perfect potrivita pentru astfel de excursii, Foarte fain si grupul, cu ras, cu socializare, deschis, comunicativ. Mi-a placut mult cu voi si s-a vazut asta, am fost intr-o stare buna. Am incercat sa va arat si explic cat mai multe, am tras de mine cat am putut, chiar daca veneam dupa o Madeira care m-a solicitat mult, iar pauza intre cele doua excursii fusese de doar doua zile. Sper ca nu s-a simtit prea tare ca nu eram inca vindecat dupa raceala si nevralgia din Madeira...Am incercat sa transmit doar pozitivism si bucurie...
Am o observatie de facut, poate este citita si de cei care au in perspectiva o excursie cu noi. Am auzit si in aceasta excursie de cateva ori cuvantul "alergat" si vreau si tin sa va explic un lucru. Vizitarea unei capitale se face mare parte pietonal, nu este posibil sa te deplasezi in zona centrala cu masina. Sau poti opta la un tur sightseeing, facand doar o trecere in revista a locurilor mai importante, dintr-un bus amenajat panoramic.
Modul in care organizez eu excursiile implica si un factor activ, acela de mers pe jos. Asta pentru ca adresabilitatea noastra este in special tintita pe persoane mai dinamice, acestea avand de regula trasatura pe care o urmarim cel mai mult: pozitivismul. Mersul pe jos, in ritmul de plimbare da posibilitatea la a discuta, a socializa.
Daca stati sa analizati programul unei zile o sa vedeti ca este tapat variat, astfel incat sa nu plictiseasca. Facem de asemenea opriri de cafea, de o poveste, de a da posibilitatea unui supliment de interactiune. Si de masa. In rest insa trebuie sa mergem, pentru a atinge obiectivele propuse. Sunt multe persoane care au nu doar intentia de socializare si de relaxare ci si de vizitare. Deci trebuie sa tin cont si de factorul turistic. Trebuie inteles de intreg grupul asta.
Daca programul de pauze se respecta, adica daca spun ca aici stam 30 minute, atata si ramanem acolo - atunci ok, partea pietonala se desfasoara asa cum e gandita, ca o plimbare. Daca insa ne lungim in pauze si daca la plecare mai apare cineva care are nevoie la toaleta si se mai pierd inca 10 minute, peste cele 10 de lungire, atunci o parte a grupului isi pierde rabdarea, iar eu trebuie sa maresc ritmul. Dar sa fim seriosi, nu stiu cine a scos ideea asta cu alergatul...ritmul chiar si in caz de intarziere este unul lent. Incercati, faceti o proba si mergeti intr-un tur ghidat cu o agentie, oricare ar fi. Si faceti comparatie intre ritmuri. Asa ca va rog mult nu mai folositi sintagma asta cu alergatul...
Daca va cunoasteti ca o persoana inactiva, nu plecati in astfel de excursii. Ma descurajati pe mine sa fac intreg programul, nu creati cea mai buna stare in grup si va creati singuri disconfort. Cititi cu atentie programul, vedeti pe googl map cam cat e de mers, evaluati daca puteti merge 7-8 km pe zi.
doina savu:
Pentru mine a fost o excursie minunatata. Imi doream de mult timp sa vizitez Praga si ma bucur ca am putut sa o bat cu piciorul Poate pentru unele persoane mersul pe jos kilometrii zilnic li se poate parea prea mult. Eu cu mana pe inima spun ca nu am oboist de loc si asta pentru ca mi-am dorit aceasta excursie.
Am vazul lucruri mininate, monumente impunatoare dar si un oras f civilizat, modern, curat si plin de turisti.
Am plecat cu un gust ffff amar cand am aflat de la niste romani care lucrau acolo in domeniul constructiilor (deci avizati in domeniu) ca berea cea mai buna e Berea Gambrinus!!! Uimitor, noi am vandut acest brand.
Karlovy Vary mi-a placut maxim, extrem de elegant de curat de frumos, o placere sa o iei la pas pe strazi. Pupp Hotel este ametitor, atat pot spune.
Mi-a placut mult bucataria lor iar sunca mancata la varice inainte de concert Vivaldi
. nu am cum sa o uit. Imi e groaza cand vom primi si pozele !!!! Cred ca aveam fete de buldogi disperati J)
Cat despre grup, a fost minunat. Atat de mult am ras cat nu am ras tot anul!!! Carmen multumesc pentru energia ta pozitiva si Marilenelor ptr pontul cu Love Tester (mi-a ridicat moralul J), Mirelei pentru energie si exemplu, etc, etc.
Pe scurt, SUPER EXCURSIE, SUPER GASCA, EXCELLENT GHID J)
Gigi, astep cu interes pozele ptr ca eu nu prea am facut stiind ca ale tale sunt perfecteJ)
NB: e sanatos sa faci o cura de bere din cand in cand si eu am facut !!!
rodica64:
Cred ca nimic nu este mai frumos decat sa vezi un oras plin de istorie, asa cum este Praga, la inceput de toamna. Parca si soarele lumineaza altfel toate aceste cladiri masive pe care le intalnesti pe strazile orasului, scotand in relief frumusetea fiecaruia. Vremea a tinut cu noi si de data aceasta, asa ca totul a fost perfect.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă