Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Norvegia. In tara fiordurilor, a cascadelor gigant si a ghetarilor. 8 - 16 iulie

<< < (10/17) > >>

Bon Voyage:
1.Gabriela Lavinia G. - da confirm si a doua croaziera
2. Dana T - confirm si a doua croaziera
3. Delia N - idem
4 . Irina I. - ambele
5. Valeria C. - confirm ambele croaziere
6. Judit B. - ambele
7. Ecaterina D. - ambele (mail trimis catre agentie)

admin:
Orarul de zbor este acelasi pe care l-am comunicat atunci cand v-ati inscris. Intalnirea pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti. Ora 4.15, Cafeneaua Lavazza Plecari Internationale. Zbor LUFTHANSA decolare din Bucuresti la ora 06:30, ajungem la Munchen la 07:30. De acolo connection spre Oslo la 08:40.

Lavy:
Buna
Deoarece vin din Craiova si plecarea in Norvegia e  la ora matinala ... e nevoie sa vin in Bucuresti cu o zi inainte de plecare si sa stau la un hotel pe linga aeroport.
Puteti sa-mi recomandati un hotel linga aeroport cu transfer la aeroport ca sa ajung la ora 4.15 la intilnire?
Multumesc!

dadus:

--- Citat din: Lavy din Luni, 12 Iunie 2017, 15:04 ---Buna
Deoarece vin din Craiova si plecarea in Norvegia e  la ora matinala ... e nevoie sa vin in Bucuresti cu o zi inainte de plecare si sa stau la un hotel pe linga aeroport.
Puteti sa-mi recomandati un hotel linga aeroport cu transfer la aeroport ca sa ajung la ora 4.15 la intilnire?
Multumesc!

--- Terminare citat ---

Lavy ,poti sa iti faci rezervare la Hotel Otopeni, are transfer la aeroport, multi dintre noi stam acolo cand avem plecari. S-ar putea si Gigi sa stea acolo si plecati dimineata impreuna.

Lavy:
Multumesc pentru raspuns.O sa ma uit la Hotel Otopeni si o sa-mi fac rezervare .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă