Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Norvegia. In tara fiordurilor, a cascadelor gigant si a ghetarilor. 8 - 16 iulie
Dana T:
--- Citat din: Lavy din Luni, 12 Iunie 2017, 18:28 ---Multumesc pentru raspuns.O sa ma uit la Hotel Otopeni si o sa-mi fac rezervare .
--- Terminare citat ---
Buna Lavy, merg si eu in Norvegia, am facut deja rezervare la hotel Otopeni. Ne vedem acolo! O sa mai stau acolo si peste 2 saptamani, asa ca iti dau feedback.
Lavy:
Buna
Tot eu revin cu intrebari . Moneda in Norvegia este coroana norvegiana si din cite vad pe net se poate platii cu cardul cam peste tot.
1. Cum este mai convenabil un card in lei sau un card in euro ?ING sau alta banca? Mentionez ca eu am un card ING in lei cu care am platit inclusiv in strainatate ...si nu au fost probleme cu el
2. Aproximativ cam ce suma ar fi ok sa avem la noi cash in coroane norvegiene?
Multumesc anticipat! :D
admin:
Lavy, acolo aproape totul se plateste cu cardul. Aproape TOTUL! Este greu sa gasesti undeva un loc in care sa primesti rest... :) Norvegienii se pregatesc pentru o reglementare financiara care sa anuleze platile cash! Asa ca au dezvoltat extraordinar de bine reteaua de POS. Iti recomand sa nu ai la tine mai mult de 100 EUR schimbati in coroane, adica cca 950 NOK. Daca mai este cazul, mai scoatem acolo. Oricum primul lucru asta il facem, pe aeroport.
Un card de EUR este ok, eu asa am cu mine intotdeauna. Iti spun cinstit ca nu ma pricep la ce se poate face cu unul in lei, banuiesc ca functioneaza conversia, dar am senzatia ca nu pentru toate bancile. Deci recomandat este EUR.
Si eu stau la Hotel Otopeni, asa ca ne vedem acolo, plecam impreuna la aeroport.
Am sa revin aici cand ma intorc din Scotia. :)
Lavy:
Gigi, Multumesc pentru raspuns.
Ne vedem la Hotel Otopeni.
Distractie placuta in Scotia!
Dana T:
Lavy, cardurile ING sunt cele mai bune! Merg si pe lei si pe EUR fara probleme! :thumbup: Stai linistita, nu o sa avem probleme! Ne vedem la hotel Otopeni si iti spun atunci de ce ! :) *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă