Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sicilia. Excursie 8 - 14 mai 2017
simo arad:
Am rezolvat :thumbup:. Multumesc.
admin:
Dupa ce coboram de pe Etna o sa ne indreptam spre Parco dei Nebrodi, pe care o sa-l traversam, oprind in mai multe locuri pentru panorame, poze...
O prezentare in italiana si un montaj cu fotografii facute in Nebrodi:
! No longer available
! No longer available
admin:
M-am reintors aici si pentru 3 zile, pana la plecarea in Sicilia, voi fi mereu...
Sa vedem cum este vremea, ce spun meteorologii:
luni 8 mai - max 19 grade predominant insorit
marti 9 mai - max 18 grade, posibil o aversa
miercuri 10 mai - max 19 grade, soare
joi 11 mai - max 23 grade, soare
vineri 12 mai - max 24 grade, partial insorit
sambata 13 mai - max 24 de grade, predominant insorit
Deci vreme buna, numai buna de plimbare. Sper sa ramana asa prognoza...
simo arad:
Bine ai venit :). Suntem gata de plecare pe t?râmuri însorite. Ne vedem curând, cu voie bun? :).
admin:
Ieri am rezervat o ambarcatiune cu care sa vizitam Grotta Azzuro si Isola Bella.
Daca mergem toti, ne-a facut o reducere de la 35 EUR la 20 EUR...
Mai jos imagini:
! No longer available
Cine si-a inchipuit ca prima zi va fi de odihna, s-a inselat... ;D Sunt atatea lucruri de vazut in Sicilia...Deci dupa ajungem, ne lasam bagajele la hotel si dam o raita (check in-ul nu este posibil atat de devreme). Hotelul estei in centru, langa faimosul Teatru Grec. .Facem o plimbare, luam pranzul, ne intoarcem la hotel, un refres si plecam spre Isola Bella. Luam ambarcatiunea si o vizitam de mare impreuna cu Grotta Azzurro, apoi platim biletul de intrare si o vizitam la picior...Bine echipati ...uitati de ce:
! No longer available
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă