Arhiva > Calendarul SinglesCamp

Calendarul SinglesCamp 2017

<< < (3/6) > >>

Lavy:

--- Citat din: EmBo din Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, 21:12 ---Calendarul a iesit din tipografie si am inceput distribuirea.

Cine doreste sa primeasca unul sau mai multe calendare, va rog sa trimiteti un email pe adresa
singlescamp@mail.com
care sa contina:
- numele
- numarul de telefon
- adresa
- numarul de calendare dorit si felul acestora (birou si perete)

Pentru localitatile cu mai multi membri SCT (SInglesCamp&Travel) este preferabila gruparea comenzilor, astfel incat costul transportului sa fie unic.

Preturile sunt:
- calendar birou: 25 lei
- calendar perete: 30 lei
- transport + taxa ramburs: 10 lei/pachet

Pentru bucuresteni voi organiza o intalnire in care voi distribui direct calendarele.

--- Terminare citat ---
Emil...eu ti-am trimis mail cu adresa si optiunea de calendar dorita prin noiembrie ...banuiesc ca l-ai primit.
Daca nu , da un semn , mai trimit odata :)
Multumesc!
Lavinia

EmBo:
Da, esti pe lista de distribuire, vei primi comanda prin posta.

Tania55:
Emil, astept si eu calendarul de perete prin posta, l-am comandat, multumesc.

Lavy:

--- Citat din: EmBo din Marți, 20 Decembrie 2016, 20:56 ---Da, esti pe lista de distribuire, vei primi comanda prin posta.

--- Terminare citat ---
Multumesc, Emil!  :)

wonderland:
Embo, poate ca s-a luat in calcul si, ma bag eu ca musca in lapte :) ;), dar cred ca multi dintre cei care vor calendarul vor fi pe la cele 2 Revelioane. (Tania, Rentzi, de ex). Nu s-ar putea organiza acolo un moment de vizionare colaj si distribuire calendar?

Cred ca si pentru cei din Iasi, ar putea fi trimise prin Lidia, care va fi la Revelionul de la Govora. Mie, de exemplu, mi-ar conveni sa primesc, respectiv sa platesc prin ea un calendar de birou.
E o idee. Daca nu ti se pare oportuna, poate fi ignorata.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă