Arhiva > Calendarul SinglesCamp

Calendarul SinglesCamp 2017

<< < (2/6) > >>

Tania55:
Asa as vrea sa arate calendarul de perete

Tania55:
Theo365, propunerea ta este foarte buna ... si calendarul de perete ar trebui sa fie 29,7cm / 42cm, nu stiu de ce nu este luata in considerare propunerea ta.
Mi-ar place asa apara pe aceeasi pagina .... si luna anterioara .... si luna urmatoare   :)

EmBo:
Da, am tinut cont de toate propunerile.
Pentru calendarul de perete am marit dimensiunile la 33x48cm, 13 file cu spira si agatatoare metalica.
Datele calendaristice vor fi in format triptic (luna curenta, cea anterioara si cea urmatoare).

In afara de imagini si data, calendarele vor contine si texte culese si alese dintre impresiile si opiniile exprimate pe forum (propuse de wonderland, Dana C si noiembrie, carora le multumesc).

Peste cateva zile calendarul va intra la tipografie, astfel incat pana in 15 decembrie vom putea incepe distribuirea.

EmBo:
Calendarul a iesit din tipografie si am inceput distribuirea.

Cine doreste sa primeasca unul sau mai multe calendare, va rog sa trimiteti un email pe adresa
singlescamp@mail.com
care sa contina:
- numele
- numarul de telefon
- adresa
- numarul de calendare dorit si felul acestora (birou si perete)

Pentru localitatile cu mai multi membri SCT (SInglesCamp&Travel) este preferabila gruparea comenzilor, astfel incat costul transportului sa fie unic.

Preturile sunt:
- calendar birou: 25 lei
- calendar perete: 30 lei
- transport + taxa ramburs: 10 lei/pachet

Pentru bucuresteni voi organiza o intalnire in care voi distribui direct calendarele.

sorinre:
buna seara. da .arata frumos . abia astept sa intru in posesia lor. felicitari!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă