Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016

<< < (11/30) > >>

popey:
Bun!
Hai sa recapitulam!
Nica Elena pleaca din Bucuresti cu masina - pasageri -:
1. Mareea - Bucuresti
2. posibil din Ploiesti Mirelam
Eu, plec din Calarasi prin Buzau, pasageri :
1.cata asi - Buzau
2. violeta_br - evident, Braila, dar vine la Ploiesti
3.gbrlcostache - Buzau

Mai sunt cinci locuri! Timp mai este!Vorba Violetei: dam un refresh in ajunul calatoriei. Am boldat Ploiesti poate ne intersectam acolo si continuam sirul indian.
P.S. - Baietii, unde sunteti? Ma lasati singur?

P.S. - pentru admin - cum luam legatura intre noi pentru organizarea calatoriei, intrucat, conform regulamentului nu avem voie sa publicam numerele de telefon?

NICA ELENA:
multumesc Popey,incepe sa se faca lumina! :yeah:

wonderland:

--- Citat din: popey din Marți, 01 Noiembrie 2016, 23:19 ---P.S. - pentru admin - cum luam legatura intre noi pentru organizarea calatoriei, intrucat, conform regulamentului nu avem voie sa publicam numerele de telefon?

--- Terminare citat ---
Popey, felicitari pentru initiativa si spiritul organizatoric. :thumbup:
Exista o exceptie de la regula. Se pot posta date de contact exclusiv in scopul mentionat de tine - sa puteti lua legatura cu cei cu care ati stabilit pe forum ca veti calatori impreuna :). E suficient ca o singura persoana sa-si lase numarul sau email-ul, ce prefera. Succes!

mirelam:
Buna dimineata Liliana, daca poti sa ma "culegi"de pe traseu merg si eu cu tine. Te voi contacta zilele urmatoare, multumesc, Mirela :flori:

NICA ELENA:
multumesc Mirelam! :kissing:
ramane sa discutam detalii...

POPEY..propunerea ta este ok pentru mine,in sensul ca daca "culegem" cate un pasager din Ploiesti,ar fi placut sa facem
mai departe traseul impreuna "in sir indian"! *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă