Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016
popey:
POPEY..propunerea ta este ok pentru mine,in sensul ca daca "culegem" cate un pasager din Ploiesti,ar fi placut sa facem
mai departe traseul impreuna "in sir indian"! *|*
[/quote]
Sa speram ca asa vor sta lucrurile, nu vad impedimente!
Daca am primit unda verde de la wonderland :worthy: , va public numarul meu de telefon : 0727560880.
Acum , analizand traseele, violeta_br poate sa vina pana la Buzau, si atunci vor fi trei pasageri din Buzau. Nu mai da semne de viata gbrlcostache, sper sa nu fi renuntat.
wonderland:
--- Citat din: popey din Vineri, 04 Noiembrie 2016, 00:03 ---POPEY..propunerea ta este ok pentru mine,in sensul ca daca "culegem" cate un pasager din Ploiesti,ar fi placut sa facem
Daca am primit unda verde de la wonderland :worthy:
--- Terminare citat ---
Eu vin doar cu aducerea la cunostinta a unor informatii si...practici acceptate. Unda verde doar adminul o poate da. Partea buna e ca, in caz de ceva neregula, acuma eu voi suporta consecintele :angel: :2funny: :2funny:
(e o gluma, stai linistit)
Keep calm and enjoy!
andriescu_a:
Buna ziua, Antoneta sunt, din Piatra Neamt si as vrea sa ma inscriu la transportul din Iasi, daca mai sunt locuri! sau la o alta varianta sa nu merg singura la Tg. Mures!
Violeta_br:
Sigur, Popey. Buzaul este un loc la fel de bun de plecare ca si Ploiestiul. Din cate am reusit sa observ la ultimele plimbari spre capitala, gara din orasul vecin e in sfarsit renovata. Am fost pe acolo cand arata mult mai rau :-)
Violeta
--- Citat din: popey din Vineri, 04 Noiembrie 2016, 00:03 ---POPEY..propunerea ta este ok pentru mine,in sensul ca daca "culegem" cate un pasager din Ploiesti,ar fi placut sa facem
Daca am primit unda verde de la wonderland :worthy: , va public numarul meu de telefon : 0727560880.
Acum , analizand traseele, violeta_br poate sa vina pana la Buzau, si atunci vor fi trei pasageri din Buzau. Nu mai da semne de viata gbrlcostache, sper sa nu fi renuntat.
--- Terminare citat ---
popey:
--- Citat din: wonderland din Vineri, 04 Noiembrie 2016, 05:47 ---Eu vin doar cu aducerea la cunostinta a unor informatii si...practici acceptate. Unda verde doar adminul o poate da. Partea buna e ca, in caz de ceva neregula, acuma eu voi suporta consecintele :angel: :2funny: :2funny:
(e o gluma, stai linistit)
Keep calm and enjoy!
--- Terminare citat ---
:whistle: your problem, my friend! merg pe mana ta! (glumesc si eu!)
Violet_br - m-am gandit ca e mai aproape de tine Buzaul!, e aproape la jumatatea distantei Braila- Ploiesti! Sa vedem cum ne organizam sa ne intalnim la Buzau! Cu ce poti ajunge la Buzau?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă