Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016
popey:
Bun venit Liliana! Am concurent la calatorie! imi iei partenerii de drum! glumesc, conteaza sa ajungem acolo! Poate mergem in sir indian! Suntem doua masini dinspre Bucuresti in cazul acesta, asteptam prieteni!
cata asi:
Buna seara!Care este traseul din Bucuresti ?Mai exact prin ce localitati treceti.As vrea sa merg si eu cu voi ,Multumesc!
popey:
Cel mai scurt traseu este Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg. Mures .Am facut de multe ori drumul asta si este ideal!
Alt traseu ar fi Bucuresti - Pitesti- Ramnicu Valcea ( Valea Oltului) - Sibiu - Medias - Targu Mures , dar e mai greoi si cu vreo 40 de km mai lung. Supunem la vot si o luam pe unde sunt mai multi sa ii adunam pe toti.
cata asi:
Buna! Eu sunt din Buzau .O sa vin la Ploiesti .Daca poti veni veni pe Urziceni ar fi ideal .Putem ajunge la Brasov prin Siriu ,Intorsura Buzaului.Drumul este mult mai liber decat pe Valea Prahovei.Pot sa platesc doar eu combustibilu pt ruta ocolitoare.Multumesc!
popey:
Buna Cata! Mai erau doua fete care doreau sa mearga cu mine, una din Ploiesti si una din Bucuresti! Mai este o luna de zile pana la plecare, avem timp sa stabilim traseele si cu cine vom merge. Se pare ca a aparut Liliana din Bucuresti cu masina libera, daca se unesc ei pe ruta aceea, vin eu pe la voi, parca mai era cineva din Buzau.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă