Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016
cata asi:
Mul?umesc frumos ! Abia a?tept ! Lidia,te rog mult sa îmi dai
ceva detalii despre locul întâlnirii .O zi frumoasa tuturor !
lidia.Iasi:
Eu am 6 locuri in masina si voi pleca din Iasi la 06.00. Punctul de intalnire este Parcarea Billa, zona Garii. Nr meu de tel. este 0743 122214
Deschid lista pentru cei care vor sa mearga cu mine pe ruta Iasi - Tg Mures (Iasi - Tg. Frumos - Pascani - Tg. Neamt - Poiana Largului - Borsec - Toplita - Reghin - Tg Mures). Traseul este foarte frumos iar acolo ne asteapta 4 zile de relaxare, socializare,si distractie. Sper sa avem in grup si doritori de plimbari!
1. Cata
2.
3.
4.
5.
6.
cata asi:
Bun? Ziua ! Eu sunt din Buz?u .As putea ajunge la Ploie?ti,Bucure?ti sau Foc?ani.Trece cineva prin zona ?
NICA ELENA:
gata,m-am inscris si aici,am primit mail,am facut plata si am trimis confirmarea...deci
reiau discutia..merg cu masina,plecarea din Bucuresti,daca sunt doritori...sunt 5 locuri in masina
ma puteti contacta la 0722540870 liliana :D
Mareea:
Felicitari pentru alegere, Liliana (Nica Elena)! Poate ne mobilizam si reusim sa ne intalnim undeva, in Bucuresti, ca sa ne cunoastem inainte de excursie. *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă