Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016
Mareea:
Buna Popey,
Eu sunt amatoare de mers cu masina :)
Multumesc *|*
popey:
Ok, mai e pana atunci, am platit azi avansul deci la mine e sigur ca merg, suntem doi pana acum. Mai putem lua inca trei de pe drum ca nu vin cu microbuzul ! E de la sine inteles ca vin singur, deci am patru locuri libere!
Off topic: ma intrebam, trebuie sa vin cu certificatul de divort ;D ? poate imi iau :ban:
Mareea:
Si eu am dat avansul. Maine este termen pentru rata urmatoare. Timpul trece repede si e bine sa ne facem cunoscute intentiile legate de aceasta excursie. Pentru mine este prima experienta Singles Camp si abia astept sa vad cum ma descurc.
:offtopic: Sper ca glumesti, nu trebuie sa dovedesti nimanui statutul de "single" ;)
popey:
--- Citat din: Mareea din Miercuri, 19 Octombrie 2016, 23:59 ---Si eu am dat avansul. Maine este termen pentru rata urmatoare. Timpul trece repede si e bine sa ne facem cunoscute intentiile legate de aceasta excursie. Pentru mine este prima experienta Singles Camp si abia astept sa vad cum ma descurc.
:offtopic: Sper ca glumesti, nu trebuie sa dovedesti nimanui statutul de "single" ;)
--- Terminare citat ---
Normal ca glumesc, :giggle:
Acum, pentru cine mai doreste sa calatoreasca cu cu noi, traseul este:
Calarasi- Bucuresti- Ploiesti - Brasov- Sighisoara - Targu Mures.
mai sunt trei locuri! Nu conteaza masina, va asigur ca are tot confortul!
PS - si eu sunt tot la prima experienta Singles Camp ! Sper sa ne distram!
mirelam:
Buna Popey, sper sa reusesc sa ajung maine sa achit excursia. Daca mai ai loc, poate ma luati si pe mine de pe langa Ploiesti, multumiri anticipate!
La mine va fi a 4 excursie cu Singles si sunt sigura ca va fi minunata ca toate celelalte, cu drag, Mirela!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă