Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016
popey:
Bine ai venit mirelam in masina mea! Pana acum suntem trei! Vicki, tu si eu! Mai am doua locuri! Timp e destul! Si nimic nu e batut in cuie! Urca cine vrea, coboara cine vrea! Nnumai sa nu ne incurcam unii pe altii! Din ce am inteles termenul limita de plata este doar daca se ocupa toate locurile, cred ca daca mai sunt locuri se prelungeste. asa ca, curaj! Intre noi fie vorba, mie imi trebuie mai mult ( curaj) , sunt la prima iesire SC , tu zici ca mai trei in fata, sunt in dezavantaj total fata de tine!
Mareea:
Popey, si eu sunt amatoare de mers cu masina ta. Sunt din Bucuresti. Multumesc anticipat :)
popey:
ok, am facut o greseala, nu stiu de ce am crezut ca merge si vicky cu noi, scuze Vicky! daca vezi post-ul asta!
Raman Mirelam si Mareea deocamdata. Azi am primit confirmarea ca s-a achitat avansul.
cata asi:
Buna seara! O sa vin si eu la Targu Mures si as dori sa stiu daca mai merge cineva din zona care trece prin Buzau sau prin apropiere si eventual mai are un loc in masina.Multumesc frumos !
gbrlcostache:
As vrea sa merg si eu.sunt tot din Buzau
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă