Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Praga - Karlovy Vary 19 - 23 septembrie 2016
admin:
Samiza o sa ramana in legatura cu voi, o sa va puna in contact unii cu altii, o sa va trimita check in-urile de imbarcare. Eu asa cum v-am comunicat am sa va astept pe cealalta parte, in Praga, pe aeroport.
Si la voi am schimbat programul, am tot lucrat zilele astea, am tot pus si am tot luat, pana am ajuns la un echilibru care mi s-a parut ca se potriveste grupului. O sa vedeti... :) Vreau sa va arat cat mai multe dar concentrat si pe zone, sa ramana insa si ceva timp de relaxare...Asa ca am tot croit...
Pe curand si voua, nu stiu daca o sa mai am ocazia si posibilitatea sa mai scriu aici, stiti ca o sa fiu ocupat cu primul grup, caruia in cele 4 zile o sa ma dedic 24/24.
Cum iesiti din zona de siguranta a aeoportului, am sa va intampin maxim pana unde pot ajunge...O sa-mi vedeti carliontii si gura pana la urechi! Sper sa ajungeti veseli si cu bucuria de a descoperi unul dintre cele mai frumoase orase din lume...
Drum bun si vedeti sa ajungeti la timp!
Bon Voyage:
Check-in- urile pentru Tarom le vom putea face doar duminica, 18.09.2016, pe care le vom trimite pe e-mail tuturor participantilor.
Am rugat una dintre participante, care are posibilitatea printarii documentelor, sa ne ajute si sa vi le inmaneze in aeroport.
LOCUL DE INTALNIRE IN AEROPORT este cel obisnuit, in fata Cafenelei Lavazza, zona plecari.
Ora de intalnire: 06:00.
anab:
o excursie care o sa-mi ramana in suflet mult timp :love:
5 zile minunate in care am ras, ne-am plimbat, am aflat multe lucruri despre Praga (nu stiu cate am retinut ;D ;aici ar fi binevenit un test -de preferat tip grila- sa vad ce mai stiu :giggle:) si am cunoscut oameni minunati. Am avut si bafta de o vreme pe masura sufletelor noastre :angel:
poze nu prea am (cu peisaje :) ) sa va incant cu toamna la Praga
Gigi, multumesc pentru toate eforturile depuse ca aceste excursii sa fie minunate!
Fetelor, fara voi Praga nu ar fi avut atata farmec. Pentru mine, muzeul oglinzilor ramane amintirea cea mai frumoasa. Atunci cand credeam ca ziua s-a terminat, am descoperit oglinzile unde ne-am jucat ca niste copii. Sper sa reintalnim cat mai des :kissing:
anab:
am gasit 2 poze in care nu aparem si noi :)
kriss:
....ce bine ai puctat draga mea, scurt si cuprinzator ...a fost minunat..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă